slnurn Bugün kontrolüm vardı doktor suyumun azaldığını söyledi. Normalde 17 temmuzda sezaryen olacaktım 12 temmuzda alalım beklemeyelim dedi. Var mı bu durumu yaşayan çok stres yaptım 12 temmuzda 37+5 olacak
Nursocum slnurn Tam 37+5 te doğum yapmıştım bende aynı sebeplerden bebeğim gayet sağlıklıydı korkma üstelik hem su azalması hem kireçlenme Hemde eş yaşlanması vardı
Ygmr15 slnurn gecmis olsun öncelikle riske atmayın bence. Yarın biz de 36. Haftaya giriyoruz en son 32. Haftada gitmiştim doktora suan korkmaya başladım bi sorun var midir diye. Kazasız belasız kucağımıza alalım insallah 🤲🏻🌸
slnurn Asyaayaz1 doktorum bu haftadan sonra artmaz artık dedi. Birde nst de düzenli sancılarım çıkınca beklemeyelim dedi. Hayırlısı artık bizim minik erkek aceleci çıktı
orkide21 slnurn aynısı oldu haftamız aynı doktorum suyumun sınırda olduğunu şekerim mi var diye sordu ama yok dedim nst ye bağladı ve 80 şerde sancım çıktı düzensiz ama bekletiyor benim doktor
Mega123 slnurn Hiç stres yapma canım çok şükür haftan çok geri değil rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah inşallah inşallah 🤲🏻
slnurn Gupssse günde 2 litre içiyordum ama bence başka etkenlerden dolayı böyle oluyor. Ayy valla strese girdim
slnurn Nursocum içimi çok rahatlattınız çok stres yapmıştım 37+5 erkenmi acaba diye İnşAllah sağlıkla kavuşurum bende
slnurn dlnyny evet kesinlikle hissediyordum herkes hareket azaldı diyordu benimki tam tersi hareketleri canımı acıtıyordu
slnurn Ygmr15 İnşAllah yoktur zamanında kucağınıza alırsınız. Sağlıklı olsunlarda varsın 37 de doğsun buna şükür
aysesurucu slnurn bence normal vakitleri oluyor zaten . 38 hafta sayılır Allah’ın izniyle sağlıcakla kucağınıza alırsınız
dlnyny slnurn bizimde 35.haftamız bitmek üzere bende hareketlerini çok net hissediyorum sormak istedim o yüzden. Sağlıkla kucağınıza alın haftanız gayet uyumlu oluyor🙏🏻
Aselminaaa slnurn 35 haftada su azligi vardi plasemta yaslanmasindan kaynakli 37de dogum yaptim endiselenme oglum 2.5 yasinda suan. Bebegin beslenmesinde kan akisinsa sıkıntı yoksa korkma cnm
slnurn Aselminaaa ayy Allah razı olsun içimi çok rahatlattınız. Bebekte sorun yok çok şükür tek sorunumuz su azlığı.
Aselminaaa slnurn sıkma canını kontrok yapilir zaten sık sık sezeryana kadar. Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah
zcelik slnurn bi sorun olmicaktır İnşaAllah artık normal zamanına çok yaklaşmış zaten, doğması kalmasından iyi olmasa alalım demezdi bence doktor, kilosu falan nasılmış söyledi mi