iremmbassturk-98 Esmadncc bende de oluyor böyle adetim söküleceği zamanlarda ki gibi kasıklarım belim falan.. bende tam 37+3 üm bu arada :)
annebali12 Esmadncc Aysee21 iremmbassturk-98 Aynen kızlar Adetten 1 gün önce sancı gibi sızım olurdu aynı o şekildeyim adet olup sökülecem de sökmüyor gibi tatlı tatlı sancı. 37 haftamdayım
annebali12 iremmbassturk-98 38+3 de yani haftaya cuma inşallah sezaryen olucak. 2. Gebeliğm ilk sezaryendi
Munzurrrrr Esmadncc düzenli mi mesela genelde belden kasıklara vuran ağrı düzenliyse doğum sancısı oluyor düzenli değilse yalancı sancı oluyor
Sevalko Bende de var aynı adet öncesi gibi + 2 gündür kasılma var, göbeğim taş gibi oluyor sık sık ama düzenli değil
iremmbassturk-98 annebali12 benimde büyük ihtimal sezeryan olacak ve yarın kesinleşirse gün alırsak bende tam 38+3 istiyorum eşimin doğum gününe denk geliyor 🙈🙈
Yumurcakk 37+3 üm bugunden beri biraz sancım oldugunda bacaklarımdaki o adet başlangıcı olurya böyle kanın cekılır o ağrı başlıo zongluyor hep diyorum herhalde gelicek fln ama acaba dedğinz gibi yalancı sancımı hareketleri fln
Sevcantanriverdi 37+4te doğum yapmış biri olarak benimde regl ağrısı gibi şiddetli bir ağrıyla başlamıştı düzensiz bir şekilde ilerleyen saatlerde düzenli sancım gelmişti
Rabia_balikci Benimde 3 4 gündür gece yatarken adet sancısı gibi ağrılarım oluyor gun içinde de ara ara oluyor 37+4 günlük hamileyim ne yapmam lazım