Kızlar merhaba herkese 35+2 günlük hamileyim bu gün doktor kontrolüm vardı . Gittim bebek 2,750 kilo , baş aşağı dönmüş hiç bir sorun gözükmüyor rahim uzunluğu iyi inceledi rutin sorun yok . Hamileliğimde çok şükür sorunsuz geçti bugüne kadar . Rahat bi hamilelik geçirdim. Tek sorun bebeğim 27 haftalıkken kendini toplamaya başlamıştı kasılıyodu magnezyuma başladım . Ama sıklıkla değil bi sabah , bi akşam şeklinde oluyodu bu toplanma ve ağrım olmuyodu . şu anda ara ara toplanıyo top böceği gibi sertleştiriyo kendini babası yada ben sevip oksuyoruz yavas yavas bırakıyo kendini . Uzun oldu kusura bakmayın ama sorum şu doktor bana haftaya ntsye bağlıycam kasılmaların devam ederse 14 temmuz için sezeryan günü vericem diyo ama her şey yolunda diyo normal doğum yaparsan 20 lerinde olmuş olur muhtemelen ama ben 10 gün bayram izninde olucam seni doğurtamam şimdiden haberin olsun diye . Aklım o kadar karıştıki sırt sezeryanla almak için mi öyle diyo artık özellerde hiç bir doktora güvenilmiyor!!