Mom047 Bugün kimliğimiz geldiii❤️🔥😘Bebeğimin ismi de Aylis Almira 🤍 Nasıl sizce ? Aylis;Cennette bir bahçe,ay parıltısı,ay ışıltısı Almira;ay tutulması sırasında oluşan kızıllık ❤️🥳
Zyneepemree Mom047 öncelikle kızınız ismiyle yaşasın 🙏☺️ Ama bence ikisi ayrı ayrı daha güzel olurdu hoş bundan sonra iyi ya da kötü yapacak bir şey yok sizin beğenmeniz önemli ki çift olarak beğenmişsiniz ☺️
_biranneadayi Mom047 bence yan yana olmamışlar fonetik olarak hoş gelmiyor. İkisinden birini tek başına koyabilirsiniz
[silindi] Mom047 ya ben sizin postlari profil fotonuzdan dolayi ciddiya alamiyorum cok özür dilerm ama😅😅 aylisin anlami o değildi sanki cok emin degilim de ikisi mi ikisinden biri mi olacak?
annebali12 Bende Aylis Ece koyucam inşallah. 🌼 Aylis Almira ayrı ayrı çok güzel ikisi olunca uzun gibi olmuş ama adıyla yaşasın içinize sinmesi önemli ☺️😘
Smyrayjsldirim Bir sınıf öğretmeni olarak o kadar farklı isimler duyuyorum ki ben bu ismi nasıl söyleyeceğim diye düşünmeden edemiyorum. 😄😄 inşallah ismiyle yaşasın rabbim sağlıklı güzel ömürler versin.
EczSinemltnlk Mom047 Yalnızca Aylis çok daha baskın ve hoş🤗 diğerine gerek var mı diye düşünmedim değil
Seraykrblt Mom047 Aymira daha hoş gibi ama sizin bileceğiniz birşey tabiki benim düşüncem bu yazdığınız isimlere göre ben Allah izin verirse Ömür koyacağım🥰🌸