Gamzesay Beta hcg değeri düştükten sonra tekrar geri yükselir mi acaba bu durumu yaşayıp hamile olan arkadaşlar var mı
Nur_07 Gamzesay benimde yükesekti kese görünmedi giç bi yerde sonra bi düşüş oldu doktor dış gebelik dedi düşüş olunca . kanamamda oluyodu , iğneyle düşürülmüştü iğneyi vuruldugum halde hamileliğim yükseliyodu 3. İğneden aonra düşmeye başladı
Esrakuku Gamzesay kimyasal gebelik bi kaç güne daha cok düşecek canım düşen değer yükselmez bende yaşadım kimyasal gebelik
Gamzesay Nur_07 hmm anladım büyük ihtimalle benimde öyle o zaman ya dış gebelik ya da kimyasal gebelik
Zeyno93 Gamzesay benim betam düzenli yükselmiyordu yani artışlar iki katı değildi.bi defa düştü sonra yine az yükseldi.bebek oluştu kalp atışını da duyduk ama malesef sonunda düşük yaptım. İnşallah sizinki kötü bitmez 🤲🏻
Mom54755 Gamzesay seni üzmek istemem ama yüjselmiyot malesef canm benimde aynısı olmuştu yükselmişti geri düşmüştü doktor kimyasal gebelik dedi ve sonra önce bi kaç gün siyah bi kanamam oldu ondan sonrada hastalandım