portakalsekeri Merhaba arkadaşlar tokatta hematoloji doktoru varmı internette bulamıyorum üniversite hastanelerinde falan birde tokatta hangi kadın doğum uzmanını önerirsiniz
Seda6019 portakalsekeri bir ara tıbbı genetik vardı. Oda aynı işe yarıyordu sanırım istifa edip gitti sonra. Kadın doğum olarak üniversitede ilhan bahriye gidiyorum ben
219Eyll portakalsekeri ben medicalde Zülal hocaya gidiyorum çok memnunum.kibar ilgili güler yüzlü bir doktor hatta yarın kontorolüm var gidicem inşallah .
September_ portakalsekeri valla İlhan hocaya randevu bulmak zor ama bir kez bulursan da takipli hastası oluyorusn . Mehmet hocaya da gittim zülal hocaya da gittim inanın İlhan hoca daha ilgili. Hem medikal çok pahalı 5000 küsür medikale vereceğime 2000 lira İlhan hocaya veririm
portakalsekeri Seda6019 tıbbi genetik sadece pıhtılaşma testi yapıyor ama sonuçları hematolojiye gösterin diyor o bölüm daha uzman pıhtılaşmada falan
Seda6019 portakalsekeri 3 4 hafta önceden almak gerekiyor ve 180 tl ücreti var. Çok sıra bekliyorsun ilgili ama fazla yoruyor insanı. İmkan varsa özel hastaneye gitmek daha iyi bence. Burası biraz pahalı benim memleket yakın oraya gidiyorum artık mesela 😀
portakalsekeri Seda6019 yani ücreti özel hastanelerle aynı neredeyse zaten özele gitmek daha mantıklı dediğin gibi😂
219Eyll portakalsekeri önceki gebeliğimde şadet hanıma gidiyodum medicalde doktorluğuna lafım yok ama çok suratsız insan bişey sormaya korkuyo azarlıyo insanı hemen .zaten gördüğüm kadarıyla eskisi kadar çok hastasında yok .Zülal hocanın kapısında kuyruk oluyo ama onun kapısı hep açık olduğu halde doğru düzgün hasta gelmiyo
219Eyll portakalsekeri normalde ikiyüz küsür felan ama benim eşim asker olduğu için Oyak indirmi oluyo 185 TL felan oluyo ücreti
portakalsekeri 219Eyll sanırım 3 doktor var Medical de zaten bende internetten bakınca zülal hanım daha yakın hissettim
219Eyll portakalsekeri evet merkezdeyiz ama burası bizim memleketimiz biz normalde Kastamonu’da görev yapıyoruz eşim Suriye’de olduğu için memlekete taşındım ağustos sonu gibi gelecek nasipse tekrar kastamonuya taşıncaz