Bebekinannesi Kızlar ben temizlik yapıyorum biraz titizim hamileyim sizce temizlikten bir sıkıntı olur mu?
ebruzb Bebekinannesi ağır deterjanlar kullanmayın sakın içerisinde kimyasal dolu çünkü maske ve eldivenle temizlik yapmanızı öneririm
Cigdemmom Bebekinannesi olmaz yavaş yavaş yaparsın hergün bir yeri gerekirse ben öyle yapıyordum çok çok az kaldı ağırlaştım dün yardımcı çağırdım :)
-hilal Bebekinannesi benim şimdi bitti temizliğim her oda da dinlendirdim kendimi bi anda yüklenmeyin yavaş yavaş yapın
Babymomy Bebekinannesi bende temizlemeden duramıyorum. Titizlik hastalığı degil ama düzenli olmasını seviyorum. 33 haftalık hamileyim ağırlaştım hep diyorum ki Bi yardımcı alayım sonra Bi bakmışım vazgecip kendim yapıyorum 😂 ama cok yavas günde bir oda mesela dinlene dinlene
Asyaayaz1 Riskli gebeliğiniz yoksa ve kendinizi fazla yormadıgınız sürece en önemlisi fazla eğilip yükseğe uzanmak sakıncalıdır bir günde bütün evi temizlemek yerine ()detaylı temizlik yapan biriyseniz )her güne bir odayı bölerek yapın🌸
gulin-35 Bebekinannesi son ıkımaya kadar herseyımı kendım yaptım bısey olmaz hareket ıyıdır ama yavas hareket et agır kaldırma agır kokulu deterjana cok maruz kalma
Young_mother Bebekinannesi valla dün heralde bayılıcam sandım hem havanın 40 derecesi hem kimyasallar gözüm kaydı beynim durdu sandım çok kötü oldum burası aşırı sıcak ve fazla ayakta kalamıyorum sanada önerim uzanman
Ozlmaydn Bebekinannesi ben de şuan temizlik yapıyorm saatlerdir bitiremedim dinlene dinlene yapmaktan 😂 koltuk halı fln kaldırıyorm ama inşallah bi skntı yaşamam ilk hamilelğmde de yapardm dikkat ederek karnıma yüklenmeden halledyorm bitecek inşallah bugün süpürüp silme 😅 bi ara da camları silerm sonra da buzdolabı temzlği tamamdır bayrama kadar yavaş yavaş olur birşeyler 🤣
Birtane2307 Bebekinannesi bende titizim hem babamin evinin temizligini hem kendi evimin temizligini yapiyorum babamin evinde ablam yardimci oluyor kendi evimde esim cok sukur. 35.haftamdayim perde ve camlari da bitirip doguma hazirim diyecem ama aksam serinliginde ancak yapilir bu Diyarbakir sicaginda 😅