Umuhn Yildizanne benimde son 5 gün kaldı cnm sezeryan olucam. Heyecan korku. Var tabi en son gittiğimde 48cm 3300gr dedi Dr.
Cigdemmom Yildizanne benimde 38+4 1 cm açılma nst yüksek sancılar ama hissetmiyorum bekliyoruz kilomuz düşük 2.900 😣😣
Eylul_naz09 Yildizanne 38+5 iz yarın sezeryan oluyoruz 🥰 kılosu dun 3733 boyuda 55 cm dı bakalım dogumda kac cıkacak kılosu mınnos kızımın🥰💗
Umuhn Eylul_naz09 bnde 38+6yim bna sezeryan gününü 39+4e verdi 2. sezeryan. O kadarda yalvardım daha erken verin diye
Damlayldrm Bende bugün kontrole gittim 38+2 haftadayım 3300 gram 51 cm nstde sancı çıktı biraz ama ben hissetmiyorum bakalım artık ne zaman gelecek 🐣😀
Eylul_naz09 Umuhn evet cok gec vermıs gercekten öyle uygun gordu herhalde .allahtan benım cok ötelemedı rısklıyız ztn otur otur ıcım sıstı
Umuhn Eylul_naz09 bnde daraldim vla sıcak bı yandan yattigim yerden destek olmadan kalkamiyrm son 5 gün 😁
Eylul_naz09 Umuhn evet sıcaklarda hıc cekılmıyo .olsn 5 gun elbelt gecıcek zamanı bellı artık nasılsa🤗
Umuhn Eylul_naz09 iyi cnm çok şükür bnde cumartesi vericem ve ondanda çok korkuyrm vla doğumdan fzla ondn korkuyrm 😊
Eylul_naz09 Umuhn ahha bnde oyleydım en cok ondan tırsıyodum zorakı verdım anlık cok az acıyo gecıyo 😅
Umuhn Eylul_naz09 her gece düşünüyorum vla rüyama bile giriyo korono olmuştuk geçen sene yaptılar ama bna sor o yüzden aklıma geldikçe tirsiyorum haberlerde bile gösteriyorlar bakamiyrm ☺️
Eylul_naz09 Umuhn aa sen bıde deneyımlısın testte 😅 acısa da öldurmuyo 🤣 ahlaya vahlaya bıtırıyolar ısı 😬