beyza1234 merhaba 31. haftamdayım dün biraz stresli ve üzüntülü bir gün gecirdim bebegim aksamdan beri hareketsiz stres bebek hareketlerini etkiler mi bir kac saat daha böyle olursa hastaneye gideceğim huzursuz oldum
istanbullugelin34 beyza1234 benimkide etkileniyo üzgun oldugumda daha az hareket ediyo ve ben bunu okudum oluyomus
-Cansu- beyza1234 evet canım hissediyorlar bende eşime kırılmıştı 2-3 gün trio attım konuşmadım 🤭 hareketleri onunda azaldı barıştık yine zıpır zıpır oynamaya başladı çok fazla hissediyorlar herşeyi 😍
Mrymm93 beyza1234 beyza1234 evet etkilenir. Birde şey duymustum bu gibi durmlarda gobegine dokunmaman gerekiyomus. Ya kisiligine yansiyomus o ruh halin yada hissetmesine ikisinden biri. Tabi nekadar dogru bilemem. Illk dogumumda agladigimda uzuldugumde degmeden konusuyodum bebegimle😁😁
Mk34 Bebek sizin sadece stresinizden değil tüm ruh halinizden etkilenir.Bu gibi durumlarda düşünmemeye çalışın kendinizi rahatlatmaya özen gösterin.Sizi strese sokan konulardan ve kişilerden uzak durun.Bebeğinizle konuşun