BedirhanZeynepztrk Son bir aya yakın ayaklarımın altı asırı sıcak sizdede böyle olan var mı acaba 24+1 günlüğüm
Kadze BedirhanZeynepztrk valla ben hamilelikten öncede öyleydim hala oyleyim geceleri kovaya buzlu su yapıp sırke atıp bekleyiyorum asırı ates var avuc ıcı ve ayaklarımda uyutmuyor ağlıyorum artık
Didemalkanendik 32 haftadayım ölüyorumm sıcaktan gece 3-4 kez kalkıp suya sokuyrum ayaklarımı yoksa mümkünü yok uyku haram
masisi Ben daha 10. Haftaydayım benimde bir haftadır elim ayağım yanıyor sürekli yıkayıp buz tutuyorum ama hiç fayda etmiyor
hayathayal Bende 11.haftadayim ayaklarimin altinda soba yaniyor sanki Antalya sicaginda zaten insan bunaliyor. Geceleri hep uyanıp su icin wc ye tasinip duruyorum. Ayaklarimi yıkıyorum
Ilahe Tansyondan ve kalpten oluyor oyle tansyon yuksek oldugunda sıcak basar kolay gelsin devam ediyorsa durumunuz doktorunuza konuwun ciddi bir durum ola bilir
masisi Ben bugün tansiyonum için kontrole gittim elimin ayağımın yanmasını doktora sordum tansiyonla alakası yok , belinde boynun da fıtık varsa o yapar dedi. Gebelikteki sırt bel ağrısı da yapabilirmiş. 😑