Hera02 30 HAFTALIK GEBELER BURDA MI? DURUMLAR NASIL KAÇ KİLO ALDINIZ BEBİŞLER KAÇ KİLO 🥰🥰 HANGİ İLAÇLARI KULLANIYOSUNUZ 🥰🥰🥰🌿ŞİKAYETLERİNİZ VAR Kİ??
depsizoo Hera02 Bende çok kilo aldım ya 😁 geceleri mide yanmasına uyanıyorum ağrılar zaten başlı başına zorluyo birde çok sıcak 🥵 33+5iz biz
Nlfrylmz Hera02 31+1 olduk. Şimdi geldik doktordan.kilomuz 2056. Bende 10 kilo aldım. Çok şükür bir sağlık sıkıntımız yok sadece geceleri fazla wcye çıkmak zor geliyor bir de sıcaklar zorluyor artık.
Kelebek14 Çok kilo aldım valla 😂Hamilelikten önce çok zayıf iştahsızdim şimdi yemediğim her anı boş geçiriyor gibiyim gece uyuyamıyorum mide yanmaları mahvetti bide kasılmalar basladi
Hera02 depsizoo kıyamam sana ya Allah yardımcımız olsun şu sıcaklarda hamile olmak çok zor magnezyum kullanmaya başladın mı ağrılara kramplara çok iyi geliyor
depsizoo Hera02 Magnezyum vermedi doktor multivitamin birde kansızlık verdi onlarıda bi kutu içtim bitince bıraktım ilaçları fazla kullanmak yaramıyo bana bi süre sonra bağışıklık yapıyo faydası olmuyo o yüzden magnezyumuda maden suyuyla karşılıyorum
Nlfrylmz Hera02 ben süt içemiyorum malesef sadece peynir, yoğurt ve ayran içebiliyorum. Sağlıkla gelsin bebişiniz 🌼