Songulnisa95 Ben dogumdan sonra lazer yaptirmak istiyorum ama tekrar hamile kalinca hormonlardan dolayi geri cikiyormus dogru mu
ozlmmmm Songulnisa95 kişiden kişiye değişiyor sanırım benim yarım kaldı hamilelikten dolayı ama bacaklarımdakiler yok denecek kadar hala da öyle ama koltuk altım ve bikini bölgem makineyle ve ağdayla almaktan kökler kendini yeniledi çoğalmadı tabiki hatta azaldığı halde duruyor ama var hala,zaten lazer yaptırırken de ağda,makine yapmaman gerekiyor
Ladess Songulnisa95 ben yaptırmıştım yaklsık 5yıl önce ,tek tük kıl kalmıştı,gebeliğimin başında sanki cogaldı gibi geldi ama şimdi normal yani bir cogalma olmadı ,o az olanı da jiletle alıyorum ,şuan agda makine hiççç uğrasamam
sudamlasi Songulnisa95 sanmam çıkacağını yani bende şöyle oldu 5 haftalık hamileyken evde lazer yapıyodum iki hafta yaptım hamile oldugumu öğrenince bıraktım ondan önce de jilet kullanıyodum şimdide jilet kullanıyorum ama iki seans yapmama rağmen 1 ay oldu tek tük çıkıyo inan ki normalde jiletle 1 haftada çıkardı.
Songulnisa95 Hs4523 cocuk dogurma islemi bitince yaptirmali o zaman😂 bosu bosuna para vermemis olunur hem
Yasmina Ben 10 sene önce yaptırmıştım hala aynılar yeniden çıkma gibi bir şey olmadı. Sadece mevcut tüyler normalden daha hızlı uzuyo gibi geliyo bana
Edbanne Songulnisa95 Yasmina aynen, ben de 10 sene önce yaptırmıştım, 2.hamileliğim, çoğalmadı. Aldığım en doğru karardı yaptırmak. Çok rahatım 10 yıldır.
mervesarp2005 Sefaat benim yarım kaldı lazerim. Doğumdan 6 ay sonra çağırdılar. Emzirme den dolayı sakıncalı değil de, hormonlar ve adet 6 ay da falan düzene girdiği için.
Melusin Eskisi kadar cok cikmasada cikiyor maalesef ve cok cabuk uzuyor .eskisine gore tuy gibi cikiyor diyebilirim .
ozgeya Songulnisa95 ben hamilelikten 3 sene önce yaptırmıştım,bir tane kılım yoktu. Bir hamile kaldım resmen ayıcığa döndüm 😃 kat ve kat fazlasıyla çıktı özellikle genital bölgede 🙊
Sefu Songulnisa95 kişiden kişiye fark ediyor bence ben evlenmeden önce yaptrdım su an cok az cıktı özel bölgemde 15-20 adet anca cıkmıstır kol altı 3 -4 falan 😊
Eliffff Songulnisa95 canım benim çıktı tekrar.öyle başlamadan önceki hali gibi değil ama çıktı yani😞😞