minikoglumm Kızlar çatısına doktor dar diyip yinede normal dogum yapan varmı Sonrasında olumsuz rahatsızlıklar oluştu mu idrar kaçırma rahimde çok yırtılma vs
Leylosacl minikoglumm ben iki doktora muayene oldum ikiside önermedi sonradan gittiğim doktor hatta çatı kemiğin o kadar basık ki parmagima değiyor tık tık diye eski zamanlarda evde doğum yapsaydın belkide yaşamazdin doğum yapman mümkün değil demişti
Ask_hosmus minikoglumm son haftam dı herhangi bi sancım yok tu nst de de yok normaldede yok tu sancım yalancı sancım bile yoktu üstelik doktorum açıklığın da yok zaten çatıda dar dedi sezeryana ne dersin dedi olur dedim tabi cahilce🙄🙄
minikoglumm Ask_hosmus cahilce deme canım çatın darmış gerek yok zorlamaya bencede ya yırtılman felan fazla olsaydı bebek sıkışsaydı öyle düşün
Ask_hosmus minikoglumm bazen iyki sezeryan diyorum eşim doğumda yanımda değildi çünkü bazı gereksiz sebeplerden dolayı o morelle de o sancıyı çekmek istemezdim zaten herşey de var bi hayır yaa
Nurcan3838 Banada catin dar dedi ben normal dogum yaptim 3 bucuk kilo dogurmusdum smdi yine hamileyim yine normal dogum olacak
minikoglumm Nurcan3838 bende ilk bi deneyecegim ciddi b darlık olmazsa açılmam düzgün ilerlerse dayanicam ama uğraşlar sonucu en azından bi 3 saatin sonunda aynıysa hala fazla ilerleme yoksa sezeryna alınmak isticem
Nurcan3838 minikoglumm ben de suni sanciyla dogum yaptim 14 saat cektim sanciyi yani dayabilorsen dayan 12 saatim sonunda dogumn oluo belkide daha kisa surede olacak gozunu korkutmasn hc bse rabbim kolaylgni verio inanki
minikoglumm Nurcan3838 valla korksak da o çocuk çıkacak hazırım ama sezeryanda kolay değil gerçekten normal doğumun da adi normal kendisi gerçekten felaket Allahım hepimize güç versin
Leylosacl minikoglumm kesinlikle öyle Rabbim her şeyin hayırlısıni nasip etsin ama aklın kaldıysa başka iki doktora daha muayene olabilirsin