zcelik atlasinannesii canım benim illa ağda olacak diye bi şart yok. Ben gilette Venüs kullanıyorum gayet memnunum öyle diken diken de çıkmıyo hiç ( tabi öncesinde çok lazere gitmiş olanın da etkisi var bunda) bakmadan görmeden yapmama rağmen duştan sonra aynaya baktığımda Ağdadan farksız. Yani çok da takılma ağda diye. Doğumdan sonra rahatlar bi 10 gün sonra yine bildiğin yoldan devam 😉
Cycanbaz Ben hamile kalana kadar hep sire gidiyordum ama doktora sorduğumda gitme jilet yap dedi. Normalde bile acı verici hamileyken ekstra acı duyardım ben şahsen bir de sonuçta kasılıyorsun. Bilemiyorum jilet kötü ama doktor onaylamadığı için ben gitmedim sire
atlasinannesii Hiraumut sezeryan da belli bi süre uyuşukluktan ötürü ayağa kalkamıyorsun bilincn dışında idrar kaçırmamak için ameliyatta da dahil olmak üzere belli bi saat idrar torbası takılıyor ameliyatta zaten bütün vücudun çıplak tabu ameliyat elbisesi olacak ama illaki rahim i de görürler
Didem_678 atlasinannesii Ben hiç ciletle almadkm sevmiyorum onu bide çabuk çıkıyor sert sert sonra agda yaptır n olcak hamilesin dogumdan sonrada rahat edersın bir süre olmadı bir akrabana yaptır,parmak adası yapıyorlar o tahriş etmiyor öneririm bak😊
mertinannesi1 atlasinannesii ağda yaptırmayın ben de senelerdir ağda yaptırmış biri olarak 7 ay agda yaptım bu ay kuafore gidecektım doktoruma sordum bi sakıncası var mı doğuma yakın zamandayız dıye. Doktorum ağda önermedi. Kasları harekete gecirecagı için erken dogumu tetıkleyebılır son aylarda dedi ben de jilete donecegım
atlasinannesii mertinannesi1 ben doğuma girmeden bi gün önce yaptrcm o yüzden sıkıntı olmaz herhalde ya
mom073 Ben de hep jiletle aldim sadece düğün öncesi ağda yaptırdım oraya ama çok ama çok acıdı gözümden yaş geldi kanadi ve kızardı düğün günü mahvoldum..Sizce neden o kadar acıdı, acimamasi için pudra mi sürsem birde kuaför beceriksiz gibi geldi ya
atlasinannesii mom073 jilet tüyleri kalınlştriyor aynı durumu bende kol altmda yaşadım ordan biliyorum
EsilErman atlasinannesii ilk gittiğimden utancımdan titredim. Ama inanki rahat ettim. Hamileliğimin ilk zamanından bu yana gidiyorum 33teyim hem çok ince çıkıyor tüyümsü gibi hemde gerçekten rahat. Utanma halen yaşıyorum ama ilkini atlattın mı bir şey kalmıyor. Ben özür dileyen dinleye hal olmuştum ilk gittiğimde. Ama gözünü karart git rahat edeceksin.
serenty_123 atlasinannesii vallahi eşim almis kullanmıyordu başka bir marka almıştı onu al sen kullan bunu diye vermişti sinbo markası sakal kısaltma günlük kullanım için öyle Bi makina
Fidanduman Kızlar siz yine iyisiniz ben Almanya’da yaşıyorum 3 ağda salonunu aradım çalışanlar erkek utancımdan yerin dibine girdim normalde evde kendim yapıyorum senelerdir ama şimdi göbekten dolayı görmüyorum jilet te kullanamıyorum ne yapcam kara kara düşünüyorum valla ☺️
Ppatya Hiraumut uyuşunca tak dersen zerre kadar hissetmiyorsun çok utanan biri olarak evet çıplak oluyorsun sonra örtüyorlar yeşil bezlerle o an onu düşünmüyorsun bile ben korona testinden korkuyorum 🙄🙄pazartesi yapılacak bakalım herkesin korkuları endişeleri farklı oluyo
alyavetuna Hiraumut rahim değil uretra yani idrar yaptigin yere takılan bisey mesaneden idrar bosalirken torbaya aksın istemsizce idrar yapılıyor bacaklar uyusukken. bana ameliyathanede uyusunxa taktılar hic acimadj
Hiraumut Ppatya Aynen valla herkesin ayrı bi korkusu var cnm. RABBİM hepimizin yardımcısi olsun inşallah 🙏🤗
atlasinannesii Ppatya korona testinden hiç korkma ben de çok korkuyordum kadın 2 dakkada ne yapıyor bu diue sorgulayamdan yaptı testi
Elif95Kuzey atlasinannesii ben jilette kullanamıyorum görmüyorum hissetmiyorum tam temizleyemşyorum yani valla yarın ağdaya gitcrm haftaya doğum var en azından 2 hafta rahat ederim komple bacak genital popo kaş bıyık Allah ne verdiyse Ahmet abiye döndüm iyice
Elif95Kuzey atlasinannesii 😂😂😂 öyle ama zaten göbeğimden göremiyorum hiç bişey bide geçen bi kontrol edeyim dedim ne var ne yok sıcaktan iç bacaklarımda kırmızı kırmızı kızamık gibi koyu renk şeyler çıkmış ödüm koptu
Pambix atlasinannesii bende jilet olmuştum ve yapıştırma dikiş vardi üstünde bantlar vardı .siritcak kdar uzamamisti ama ben yine tertemiz görünsün diye kontrole gidince ayna karşısında bantların altlarında uzayan kisimlari almıştım sorun olmamıştı jiletle.