seda-bardak Merhaba anneler ve anne adayları Çatlak oluşmaması için lierac çatlak önleyici krem kullanıyorum ama elime pütür pütür deri kalıntıları geliyor sanki ölü deriyi atıyor bu durumu yaşayan var mı?
Ladess seda-bardak aynen bende de oluyor ,bi de sanki nem vermiyor jel oldugu için ,ben sabah lierac akşam hindistan cevizi hatta arada vazelin de sürüyorum 😊😊
Jamila Kızlar bende hamileyim karnım daha büyümedi amma çok endişeliyim bu konuda bende lierac çatlak kremini almak istiyorum ne tavsiye vere bilirsiniz işe yarıyomu ben vazelinin daha çok yararlı olacağını sanıyorum
Kizimgeliyor Benim dogumuma 16 gun kaldi basindan beri hakiki zeytinyagi ve lierac kullandim ne olursa olsun insan catlicaksa catliyo karnim cok kotu catladi suan hala birakmadim hala lierac a devam ediyorum ama hal berbat yani karnim tabiri caizse harita gibi oldu bu duruma canm cok skliyo ama yapcak bisey yok malesef 😢bebegim saglikli olsun dogsun yeter
AycanGmBektas 5,5aylık hamileyim 3.aydan itibaren dr tavsiyesiyle lierac kullanıyorum henüz bi çatlama yok tabi olmaması için erken başladım, arada Hindistan cevizi yağıda kullanıyorum✌🏼
Elif112 Tamamen vücut yapısıyla alakalı çatlamalar, hem lierac krem hem çatlak önleyici yağ kullandım başından beri fakat vücudum yatkın olduğu için çatlama tabiki de oldu. Biraz firmaların reklam işi bunlar bence vücuttan vücuda değişiyor.