Liyaa 17 temmuzda yaptım canım ☺️ Hastaneden ve doktordan aşırı memnun kaldım. Normal doğum diye gidip zorunlu sezeryan oldum o başka bi mevzu 😏 doktorum ve ebe son dakikaya kadar normal doğum olsun diye çaba gösterdi sağolsun ama benim miniğin kalbi dayanmaz dediler normal doğuma. Hiç tereddüt etmeden yaşam hastanesini seçebilirsiniz doğum için. Hemşireler faln da doğumdan sonra çok güzel ilgilendiler. Ve imkanın varsa maddi açıdan vip oda var orayı tut derim, ben tek kişilik oda istemiştim, yer yok iki kişiliğe veririz dediler. Eşim oda kaydı yaptırmak için hemşirelerin oraya gidince vip olduğunu öğrenmiş. Bizde çok fark var zannettik. Sadece 100₺ fazla verdik. O oda olunca hemşireler falan da ayrı güzel ilgilendiler. Hemde annem ve kayınvalidem rahat bi şekilde yanımda kaldı o gece. Eşimin de gelip gitmesine kimse bişey diyemedi. Hem doğumhaneyi gördüm hemde ameliyathaneyi gördüm. Hastane o kadar titiz ve düzgün ki ben tereddüt ederek gitmiştim ama sana orayı tavsiye ederim canım ☺️ Diğer hastanelere göre daha hesaplı hemde