Eeelllliiiiiifffffffff Dandikbebe 12. Haftada oğlan geliyor dedi 17.haftada kesin net olarak söyledi değişmedi
Aycatpzkrkmz 12.haftamda adamı zorlamam il erkek gibi ama net değil heyecan yapma bekle dedi bir daha ki kontorlde netleşir belki dedi sanki bana onu demedi ooo 😂😂 ben heyecan heyecan tabi ilk bebişim kız da olsa aynı heyecanı yaşardım erkek dedi diye değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın 16.haftamda demesine kalmadan oğluşum gösterdi direk 🙈🙈
Rasev Dandikbebe 12+6da dokdora gittim kiz dedi haa bunuda soyleyeyim bebegim1 hafta onde gidiyo tahmini sizinle ayni haftada ogrendim yani 13+6da 22haftadayiz degisen bisey yok
YAkyol YAkyol Dandikbebe Yaaa sorma kendini kiz diye alistiktan sonra mavilere gecis yapmak 😂😂 amin canim Allah hepmize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin 😊
Hhtce Hande23 evet 22+3 de ayrıntılıya girdim erkek dedi sonra 28de falan doktorum tekrar belirtti bariz belli oluyor zaten
Annesininkuzusu0911 Dandikbebe banada aynısı oldu yüzde 80-90 erkeğe benziyor çıkıntı var dedi ama acele etme 3 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi ayın 21-22 si gibi tekrar gitcez bakalım 🤷🏼♀️