Belinay035tp Sağlık personeli değilim ama yazıyı okuyunca çok üzülmüştüm haksızlık olduğu için bende 14 ünde izne ayrılcam şimdi artık herkes gönül rahatlığıyla iznini kullansın sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah 🥰😅
Linaeliff Ayyy iste bu valla cok sevindim sabah o kadar üzüldüm ki kendimi onlarin yerine koydum ckk sıkıntılı bir durum yapılan hata düzeltildi demek çok şükür Hadi hepsinin gözü aydın 😊
Bhsah Eşşeği önce kaybettirip sonra buldurdular resmen sabahtan beri yaşadığım stresi anlatamam çok şükür
yasemin-94 Yaşadığımız bu stres bu kadar tepkiden sonra böyle bir karar aldılar arkadaşlar böyle çifte standart olmaZdı
Bebekhemsiresi-1 Tugcenrtnc resmî gazetede yok şimdi baktım. Ve biraz önce idareyi arayıp sordum öyle bir yazı gelmedi dedi. Ben de inanmak istiyorum bu yazının doğruluğuna. 🙏🏼
apopitotik Tugcenrtnc Bebekhemsiresi-1 Hale5555 yazı kesin arkadaşlar gözlerimle gördüm gelmediyse de gelir gün içinde rahatlayın bebişlerimize yazık ☺️🐥
yasemin-94 Bebekhemsiresi-1 ben yazıyı okudum arkadaşlarım Fahrettin koca 81 il sağlık müdürlüğüne yollamış hatta yüklemeyi bilsem benim elimde varda bilmiyorum
Liyaa Bebekhemsiresi-1 haber sitelerinde flan da var arkadaşlar. Bende yazının gorslei var ama.nasil.atcam
yasemin-94 Bebekhemsiresi-1 yazı zaten daha yeni gönderilmiş olmalı ama altında da yazıyor 81 il valiliği diye