Esma97- Sifaekiz yazı geldi ama sağlık çalışanları ve mit çalışanları izinlere dahil değil . Diğer tüm kamu çalışanları izinli sayılacak
MuReD Sifaekiz idare idare değişebilir miki yaa 😞yazı nasıl bi yazı hızlı resim ekle diip goggle yazın ordan resim linkini alıp buraya yapıştırın hadi inşallaah yaaa 🙏🏻
Sifaekiz Atamıyorum buraya neden bilmiyorum yapamadım tarif edermisiniz alta resim ekle diyorum bos kalıyo
Esma97- apopitotik evet Burdada yazıyor en başta sağlık çalışanları ve MİT çalışanları hariç diğer kurumlar izinli sayılacak
Esma97- Sifaekiz evet bizim kurum da şimdi bildirdi . Aynı genelge yazısı sandığım için dikkatli okumadım . Şimdi bildirdiler 🙏
apopitotik Esma97- ya hanımefendi şaka mısınız okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz. İzin verildi, gözümüz aydın.
Sevgi6127 Esma97- okuma yazmanız yok galiba bu halde sağlık çalışanı değilsinizdir umarım kabak gibi sağlık bakanlığından atılan belgede personelimiz 24-32 hafta arası idari izinli sayılacak yazıyor ve siz işte buradada yazıyor diyorsunuz şaka gibi
Esma97- apopitotik hayır hanımefendi şaka değilim ! Konuşmanıza dikkat edin lütfen aynı genelge yazısı olduğunu düşündüğüm için bu şekilde yazdım bu bahsettiğiniz yazı beş dk önce bildirildi bana nasıl böyle konuşabiliyorsunuz anlamıyorum gerçekten insan gibi hayır o ilk genelge yeni geldi bu diyebilirsiniz çok ilginç gerçekten
Esma97- Sevgi6127 okuma yazmam var çok şükür ikinci genelge yazısı olduğunu anlamadım direk ilk yazı olduğunu düşünerek yazdım . Bu öfke bu Üslup niye onu anlayamıyorum ? İnsan gibi dediğiniz ilk yazı bu ikinci olarak geldi diyebilirdiniz nasıl bu şekilde konuşabiliyorsunuz anlayamıyorum gerçekten çok ilginçsiniz !
MeetJoeBlack Bu yazıda sağlık çalışanları hariç demiyor, o önceki genelgede vardı. Bu zaten onu düzeltmek için yayınlandı, yani sağlık bakanlığı da kapsama girdi çok şükür…
Esma97- MeetJoeBlack evet ben aynı yazı olduğunu düşündüğüm için eski yazı sandım bizim kuruma beş dk önce geldi yazı çünkü sabah izinli değilsiniz demişlerdi ona istinaden izinler iptal oldu diye düşünmüştüm . Yeni haberim oldu çok şükür 🤲🏻
MuReD Arkadaşlaar facede grupta buldumm ay Allahım İnşallaah yeni gelmiş yazı saat 13:25 te https://resimyukle.io/r/gkhrdDqagB
Deryakadir Sifaekiz gözünüz Aydın genelgede yayınlandı sabah öğle arasıydı peki süt izinleri ile ilgili bilginiz var mı süt izninden dolayı idari izinli sayılıyorduk ya onlar devam mı
Sifaekiz Deryakadir sağlık bakanlıgında süt izinliler hiç izinli sayılmadı yine sayılmayacak diğer bakanlıklardan haberim yok malesef