Mabelbebek 07-02-2019 riskli gebe olduğum icin orda takipteyim Selen Erzincan Gürsoy da mükemmel bir doktor. Umarım randevu düşürürsünüz ama bildiğim kadarıyla 9 temmuzda izine çıkacak. Ayıkla Çankaya var onada alabilirsiniz.
Didem24 07-02-2019 Geçen hafta detaylı usg yaptırdım doktorum Atilla beydi gerçekten çok ilgili bir doktor, her şeye ayrıntılı baktı ben memnun kaldım açıkçası
Serapcinar 07-02-2019 Benim bebeğim sıkıntılı olduğunu Atilla bey çok ayrıntılı inceleyip söylemişti ve patoloji sonucundada söylemiş oldukları çıktı ve uzun uzun baktı Zeynep kamil bişey göremiyorum başka doktora git dedi bana ve soluğu atilla bey de almıştım işten anlıyor hayatımın en zor anını yaşadığım 😔 ise başka konu …….ben bebeğimi kaybettim inş sizin bebekleriniz sağlıklı olur iyi bir doktor
07-02-2019 Mabelbebek selen hanıma yarın için randewu aldım detaylı ultrosun ıcın 24 +3 um ama bi sorun cıkarmaz inş bakalım İlgili bi doktor mudur kendisi bıde cok sıra bekliyor muyuz yoksa saatımızde girebiliyor muyuz?
Mabelbebek 07-02-2019 yarım saatten asagi çıkmıyor içerden hastalar gayet naif bir bayan gayeye güzel ilgileniyor yarın benimde kontrolüm var. Umarım sizde memnun kalırsınız🌸
07-02-2019 Mabelbebek cok gecmıs olsun sızede Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin bıde size bısey sorcam detaylı da falan yanımıza kimseyi almıyorlar degil mı?
Mabelbebek 07-02-2019 cok teşekkür ederim. Hayır kesinlikle kimseyi almıyorlar. Zaten su anda çoğu özel hastane bile kabul etmiyor.
07-02-2019 Serapcinar Allah sabır versin size ne kadarlık tı bebegın iz acaba? Benim 2.gebelıgım ilk oglumda ayagına pev rahatsızlığı wardı ondan ıns ıyı ıncelerler hayırlı haberler alırım dıe sormus tum
Zeynep_ayaz 🙋♀️ detayli ultrasonumu orda yapmistim randavu bulmak cok zordu araya tanidik sokunca isimizi hallettik saolsunlar atille bey gittim cok ilgilendi 20 dk kadar surdu a dan z ye herseyi tek tek anlatti 🤰 cok memnun kaldim..
Gamzeeece Zeynep_ayaz direk kadın doğuma mi randevu almak gerekiyor detaylı ultrason ıcın onlar mı yonlendırıyo acaba