Mucizembebegimm Merhaba kizlar bir sorum olacak. 38+3 teyim istanbulda ozel hastanede dogum yapicam. Hastane dogumdan once pcr testinin saglik bakanliginca zorunlu oldugunu soyledi.. siz boyle bir bilgiye sahipmisiniz acaba ..
iremakn1- Mucizembebegimm merhaba 38+3 te zorunlu sezaryene alındım 4 gün önce ameliyata giderken pcr testi yapıldı özel hastane
Mom626 Mucizembebegimm evet canım sağlık bakanlığı her ameliyat olacak kişiye yapılmasını zorunlu kıldı banada yapıldı ama herhangi bir ücret ödemeyin muayene ücteti adı altında başka bölüme kayıt açıyorlar ücret alıyorlar vermeyin ben vermedim
Dilek58 Mucizembebegimm 39 haftada devlette sezryan olucm geçnki kontrolde dr sordum test mecburimi diye gerek yok dedi zaten hasta olursan anestezi uygulayamyz dedi özelleri bilmiyrm
sevilll89 Mucizembebegimm her hastane zorunlu tutmuyor Nisan’da özel de yaptım istemedi ama aynı dönem zorunlu tutan hastaneler vardı
Suleasyaa Oteller zorunlu koşuyor. Eğer sonuc pozitif ise ozeller doğum yaptırmıyor devlete gönderiyor. Pandemi hastanesinde yapılması gerekiyor dogumun. Devlette zorunlu değil ama zaten pozitifte olsa yaptırmak zorunda oldukları icin