Burcag Mhnds şekerim yok cok da severm portakal suyunu tazesini bulursam deneyeceğim teşekkür ederim :)
Burcag minicikanne aslınsa genel olarak baktıgımda kaşar hariç çoğu şeyi yapıyormusum neden almams ki bu cocuk anlamadm öyle ki yumurtadan sütten muzdan tiksinir oldum. Tek yemediğim kaşarmış 😂😂
Burcag enyedirenk yulafın tadını normalde sevmiyordum sizin gibi yoğurt ve kuru meyveyle tadlandırabilir miyim acaba
Ddemykn Burcag 1 bardak süte 2 yemek kaşığı yulaf 1 muz tarçın ve biraz bal koyup rondoda iyice ezdikten sonra meyveli süt niyetine içebilirsin içine cevizde ekliyorum ben yulafı kaşık kaşık yemeği sevmediğim için böyle tüketiyorum
Burcag Burcag Ddemykn şimdi denedim ve tadı enfes oldu yulaf tadı hiç gelmiyor süt muz bak yulaf ceviz çok sevdim foto da ekledim teşekkürler :)
Burcag minicikanne doktor minyon tipli dedi boyu 48 cm iyi kilosu 2500 dedi erken doğum riski var diye kilo alımını hızlandırmaya calısalım şöyle 300 gr alsa haftada iyi olur dedi 38+1 de sezaryen olcam normaldede ama 38i bekler insallah diyo rahmi yumusatmaya baslamıs