Kızlar şimdi size ibretlik hamile kalış hikayemi anlatıcam, bu arada 3 yılı geçti evliliğimiz neyse, herşey bize bağlı değil Allah isterse olur şimdi anlayacaksınız ne demek istediğimi, şimdi biz 3-4 ay denedik denedik olmuyor LH testi aldım ben deniyoruz yumurtlamam var yumurta çatlıyor artık sürekli sürekli 2 güne bir denemekten bıkmıştık, Neyse benim daha önce geçirdiğim bir kürtajım var korktum doktora gittim yapışıklık falanmı oldu ondan mı tutmuyo diye ya da daha önce kistim vardı acaba yine mi kist çıktı diye düşündüm, doktor muayene etti güzel dedi hiç bişe yok ne kist var ne yapışıklık var yok yani olmuyo isterse yumurtlayım isterse yumurta çatlasın olmuyor, Bu arada her gün bir avuç yer fıstığı yiyorum dolusuyla folik asit açısından zengin yiyecekler falan bebek olursa sağlıklı tutunsun diye bol su avokado falan yiyorum, Neyse ben araştırdım, niye olmuyo diye erkeklerde bazı spermler 35-40 dakikada bazıları ise 1 saatten aşağıda iletlemiyormuş yumurtalıklara neyse biz 1 ay reglimden sonra sürekli 2 günde bir kez beraber olduk ben her seferinde 1 saat belimin altına yastık koyup durdum bir keresinde de hiç kalkmadan uyuyup sabah abdest aldım neyse 2 günde bir beraber olma sebebimizde erkek spermi kadın vücudunda 45 saatten sonra etkisini yitirip bayatlıyor o yüzden neyse gel zaman git zaman bekliyorum geçen ay hamile kalmışım böyle böyle ama her seferinde dua ettim Allahım yalvarırım artık bebeğimiz olsun bir tane diye yani o kadar ki sürekli kandillerde falan her gün de dua ettim Şükür şimdi hamileyim 7 haftalığız henüz, Allahım olmayan ve bakabilecek herkese nasip etsin İnşallah 🤲🏻