aylin08166 lunaaa 😅 ekimde kimyasal gebelik geçirdim kasımda hamile kalamadım ondan endişe ettim Allahıma şükür böyle yapınca tuttu 😬
Kubra-25 lunaaa merhaba bende pkos vardı artı yumurta tembelliği iki kere hamile kaldım ikisinde de Ramazan’dan sonra yani bence oruç tutmak ve düzenli beslenmek kesinlikle ile yarıyor hele ki polikistik over varsa 👍🏻
Fftma lunaaa ben altta eşim üstte altımda sonradan yastık koydum altıma 20 dakikada boyunca ayaklarım havada kaldı yastık altımda sonra yastığı 10 dakikada ayaklar düz durdum😌
2prensesmom_ lunaaa bir gece işten çok yorgun geldim eşim de yapmak istedi yaptık ama geri çekti az bişey kaçtığını soyledi o duşa girdiğinde uyuya kalmışım o gece hamile kalmışım sonrasında biz karar verdik cocuk yapmaya çalışmalara başladığımızda ise gebeymişim haberim yok rabbim isteyen herkese versin
Beety26 DefneninLiya hayirr birakib falan etmedim. Yumurtakamdan 3 gun sonra 15 gunum sogan kurum bitsi birakdm.
Yeppudaa lunaaa çok utanarak yazacagim. Ben hamile kalmak istedim 5 ay kalkamadım sonra burdan bir hanım efendi yüz üstü uzanmami ve 30 dk kalkmamami söyledi bu sayede spermler dışarı çıkmıyordu gerçektende öyle oldu .ve o ay hamile kaldım
Busragnydn Yeppudaa utanılacak bı durum yok ki bunda inşallah birinin görüp faydalanmasına vesile olur mesajınız aynı sekilde bende o şekilde hamile kaldim
Busragnydn lunaaa bizde 9 aydır korunmuyorduk fakat olmadı. Doktora gittim muayene oldum hormon testi yaptırdım hiç bir sıkıntı yoktu prolaktin 35 di sadece ama doktorum sıkıntı olmaz demişti. Dedik bu ayda olmazsa eşim sperm testi verecekti. Çok şükür hamile kaldım. Ovulasyon testi kullandım 3 ay ve yumurtlama çatlama günlerini değerlendirdim. Yumurtlamaya başladığımdan itibaren 7 gün boyunca 1 avokado yedim. Birgebenin günlüğü sayfasındaki diz dirsek pozisyonunda 5 dk ters rahim pozisyonunda 15 dk kadar durdum ve çok şükür hamile kaldım 🤲🤲 Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Mutlaka birgebenin günlüğü sayfasını takip edin çok yararlı bilgiler var ve ebru abladan Allah razı olsun her soruma yanıt verdi
Sabirellaaaa lunaaa 5 yıl denedim olmadı herhangi bir sağlık problemi olmadığı halde umudu kesip denemeyi bıraktım bi sonra ki ay hamile olduğumu ogrendım 😂
Melike_Alp lunaaa hic birsey yapmadim kendiliginden oldu beklemedigim bi zamanda geciktigimi farkettim 5 gün ve sonuc hamileyim 💙
litwine lunaaa kırmızı et normalde öyle çok yiyen biri değilimdir ama adanaya eşimin akrabalarının yanına gitmiştik tatile ve döndüğümüzdeki ay hamile olduğumu öğrendim 😂😂 şırdan ve adana kebabının faydaları büyükmüş 😂😂😂
burcudincel lunaaa Canım yeni evlenmiştim. 3 Ay denedik olmadı. Artık pes etmiştim. Psikolojim bozuldu. çocugum asla olmayacak şeyine girdim. Sonra dedimki daha yeni evliyim, etrafımdan çok tavsiye aldım yok böyle yap şöyle yap diye onları deneyecektim. Vazgeçtim. Olursa olur dedim artık. Kendimi rahatlattım. Hiç düşünmedim hamilelik konusunu. Düşünmeyi bıraktığım ay hamile kaldım. Yani insan stres altındayken hiç bişey olmuyor
Bfduam Ayceycev canim Dr rahimin tersliğinden dedi. Senin yamuk mu, ters mi? Benim alttan ultrasonda çok acıtıyor, ve uzun sürüyor folikülü gormesi, buda canımı bi hayli yakıyor, seninde öyle mi?
Ayceycev Bfduam yok canim benim 2 doktor da ters oldugunu soyledi ama alttan muayenelerde acı yasamadim