lunaaa 10 yıl boyunca denemediğimiz şey kalmadı. Farklı yatış pozisyonları, ilişkideden sonra ayaklar yukarda, 7 kez tüp bebek…. Hepsi hikaye bence. Vakti zamanı gelince oluveriyor. Biz yolculuğa çıkıcaktık dönüşte ailemiz gelecekti. Rahat olamayacaktık hadi 2dk dedik. Adetimin 14.günüydü. Hiç bişey düşünmedik o an, sadece o anı yaşadık. Hemen kalkıp duş alıp abdestimi de aldım, öyle yatıp ayağımı havayada koymadım. Çocuk yapmak için de yapmadık. Zaten çocuk fikri bitmişti kafada. 10yıl uğraştıktan sonra aklına bile gelmiyor insanın. Memlekete gittik, adet oldum ilk iki gün leke şeklinde sonra biranda kesildi. Tamam dedim artık menepoza giriyorum. Çünkü bana erken menepoz teşhisi konmuştu. Kardeşimin ısrarıyla betahcg testi yaptırdım. Sonuç pozitif. Binlerce şükür yaradana şimdi 32 haftalık gebeyim kızımız olacak. Rabbim herkese aratmadan nasip etsin. Demem o ki vakti zamanı gelince oluyormuş. Ben sessiz sessiz dua ederdim içimden cennet kokusunu bana nasip et Allahım diye. Çok şükür rabbim kabul etti. Rabbimde isteyin, öyle yüceki duaları asla karşılıksız koymuyor, güzel Allahım.