Ayceycev Bfduam aynen benim de ters rahimmiş düşükten sonra öğrendim, ondan sonra yüzüstü denedim ve o şekilde yattım
Elagulcan lunaaa karar verdik ve sadece ilk denemede oldu🤲🏻🥰 . İkinci deneme olmadı bile . Filmler de oluyordu hep diyordum bi kere yattın hangi ara hamile kaldın diye meğer oluyormuş 😁😁😁 daha da yargılamam bu olayı 😄
lunaaa Leylakkk hosgelmis minis😍🤗o da bi yontem tabii dogal yolla olmuyosa🤓🌼🥰3.5 yil boyunca olmayip tup bebekle nasil oluyo enteresan di mi😳😬yani bilgim yok tup bebekle ilgili pek ondan garip geliyo nasil oluyo diye😬
Leylakkk lunaaa benim esimin sperm sayısında azlık vardı ve hareketsiz sperm sayısı fazlaydı canım o yüzden spermler yumurtayı dolleyemeden ölüyordu yani tüp bebekte yumurta ve sperm labaratuar ortamında dollendirilip direk rahme yerleştiriliyor embriyo tutunabilirse gebelik oluşuyor 😊
lunaaa Birpapatya4 ben onu dogumu kolaylastirma yontemi olarak mi ne duymustum hamile kalmaya nasil yariyo ki hic duymadim😳🤓
Fftma Instagramda Ovulasyon takipli sayfa die bı sayfadan macun ve ovulasyon testi aldım yumurtlama gününü bulunca 4 gün ilişki dendi ve altıma yastık koyarak ayaklarımı havaya kaldırdım o ay tuttu hemde ikiz gebelik 🙂♥️
lunaaa Calisananne25 ne kadar ilginc di mi dusununce 5 ay boyunca olmayip sonra birden olmasi ve akisa birakinca acaba nasil bi dongu oluyo da bu kadar etki ediyo stres vs👻🤓
Ali_asaf lunaaa vallaha sürpriz oldu diyebilirim, beklemiyordum ama Allah işte🤷🏽♀️ Vallaha canı alanda verende Allah’tır, demekki miniğimle eşimle tadını çıkaracağız😇😇🐣🐣❤️
Skrye lunaaa evet bu durumlar hic belli olmuyor ne yaparsak yapalım olmamıştı hem korona girdi araya snrasinda o kadar deneme yaptik olmadi en sonunda o şekilde oldu ikinciyi dusunecegim zamn yine abdest alıp demicem 😀😀😀
lunaaa Ozgu_momy 2 ay olmayip da 3. ay olmasi neden acaba di mi enteresan geliyo insana🤓olmayip birden olmasi acaba ne oluyo da oyle oluyo🤓
Ozgu_momy lunaaa Hap kullanılan sürede baskılanan hormonlar normal seviyeye geliyor , kimi kişilerde 2 ay kimisinde 12 ay sürüyor . Gerçekten ilginç işler
Yaysegulhaylaz lunaaa 2 gün t çizgisi çok koyuydu o günleri ve çatlama gününü değerlendirdim. 3 gün yani
lunaaa Kisgunesim bunu da duymustum acaba nasil bi etkisi var da hamile kalmaya bule vesile olabiliyo vay bee😍🤗🥰