Meltemmkbs Ogretmenanne35 bende gençlik spordayım canım antrenörüm sözleşmeli olarak atandım 24-32. Hafta aralıgında hep yattı 37 de zorunlu ayrılıyorum kafamı karıştırdılar paranız toplu yatacak diye daha doğrusu bi arkadaş ben toplu aldım dedi nasıl oluyorsa kafam karıstı
Ogretmenanne35 Meltemmkbs benim bildiğim özel sektörde toplu alınıyor. Eşim özel şirkette insan kaynakları o şekilde alındığını söylemişti . Devlet maaşı yatırır diye düşünüyorum
ErsiNuray Meltemmkbs canm.ucretsiz izne ayrılmadın surecte maaşın yatar. 32 de de yarışan 37 dede ayrışan dogum iznin bitene kadar yatar maaşın. Iznin bitince eger ucretsiz izne ayrılırsan kesilir. Dogum izni ücretli izindir.
Meltemmkbs ErsiNuray anladım canım dün bizim personel birimine sordum oda aynı senin bu dediğini söyledi sadece başka bi il de çalışan tanıfidık biri var ben doğum parasını toplu aldım deyince şaşırdım
Elif48 Ben sosyal hizmetlerde 4/d li iş çiyim bizde dogum izninde yatmiyor dogum ozninden sonra işe donunce toplu yatiyor.
Meltemmkbs Elif48 bizim de mi böyle diye kafam bi karıstı bende 4b liyim canım Genclik sporda antrenörüm
Meltemmkbs mertinannesi1 evet kamu sözleşmeli olarak atandım henüz kadroda değiliz ama gecicez kısa bir süre sonra
ErsiNuray Meltemmkbs canm.o 657 tabi deilse toplu alabiliyor 10 bine yapım bi para alyor sgk lılar. Biz 657 tabi oldumuz icin alamyorz.
Elif48 Meltemmkbs benim esim genclik spor muduru ona sordum siz heray aliyomussunuz bizim gibi degilmissiniz
Meltemmkbs ErsiNuray anladım canım ya bende yeni atandım sayılır bir yıl oldu ama pek bilgim yok bu konularda gerçi işleyiş her bakanlıkta farklı hemşire arkadaşım da her ay alacak mesela başkalarının farklı işliyor teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻🥰
Meltemmkbs Elif48 Ay ilginize çok teşekkür ederim yazınızı yeni gördüm öyleymiş yA her ay alıyormuşuz almaya başladım çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻♥️
Cigdemss Meltemmkbs kamuda maaşınız yatar. Özel sektör çalışanı iseniz, maaş almazsınız sgk 16 haftalık doğum izninde primi devlet toplu olarak yatırır