Ask_hosmus İlk doğumumu sezeryan ile yaptım 2.normal istiyorum kendi doktorum SSVD yapıyormuş ama izinde ben seni arıcam dedi hala aramadı 36 haftalık hamileyim başka doktor da istemiyorum bu gidişle sanırım vazgeçicem SSVD den 🙄🙄
Gzrilknur Ask_hosmus izinden ne zman dönüyor doktor. Bence bekle daha erken. Keşkesiz doğum istiyorsan irtibatı kesme doktorunla. İnşallah denk gelirsiniz dilediğiniz gibi olur herşey 😍
Aslielis Ask_hosmus Ben ilkini sezeryan yaptım ikinciye hamileyim bilerek sezeryan yapıcam çünkü komple kordonlarımı bağlatıcam bu da sezeryan doğum yaparsan olur
Kvsraykt Ask_hosmus daha çok erken 4 haftanız daha var neden vazgeçiyorsunuz eğer sancı doğum anında da böyle vazgeçme tarafında olacaksanız hiç kalkışmayın önemli olan bunda kararlılık doğumu yapan bizleriz doktorlar yol göstericidir bende ssvd adayıyım
Selin3406 Benimde 5 yıl önceki doğumum erken doğumdan dolayı sezaryen oldu ama bu sefer normal olsun çok istiyorum doktorum son zamanlarda anlarız olup olmayacağını dedi sana ve bebeğine bağlı dedi bakalım inşallah herşey iyi giderde normal yaparım 🙏🤲☺️
Ask_hosmus Selin3406 İnşallah çok istiyorum normal olsun çünkü bi daha sezeryan olmak istemiyorum İnşallah herkes istediği gibi bi doğum yapar 😊💕
Ask_hosmus Kvsraykt aslında kararlıyım ama insan sürekli doktor değiştirince düşünceleri kararları da değişiyor.. 😏😏
Kvsraykt Ask_hosmus anlıyorum aslında güvenmek istiyorsunuz ama siz kararlı olduktan sonra herşeyde yolunda giderse yapamayacağınız şey yok emin olun 😊
2bebeli Bende ssvd adayıyım. 36.haftadayim. bence erken bekleyin eğer gerçekten ssvd yapmak istiyorsanız 🤗