korkmazkevser Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim doktordan geldim az önce iç de kanal da kanama gözüküyor dedi doktorum progestan yazdı on gün sonra gel dedi korkmalı miyim bilmiyorum kalp atışı falan duyduk
yavrukom korkmazkevser benimde o haftalarda progestan kullandık iki gün azalarak devam etti sonra bitti çok şükür düzenli kullanın ve yatin sürekli ayakalrinz altina uzanırken yastık köyün geçmiş olsun
cinarduru korkmazkevser progestan verdiyse korkma bendede öyle oldu ilaç içtiğim halde ara ara kanama oldu akıntı ile birlikte geldi dinlen bol bol dikkat et geçer
korkmazkevser yavrukom ama benim görünür de kanama hiç olmadı ultrason da çıktı doktorum söyledi yani ondan tedirgin oldum şuan
korkmazkevser ZumrutHanim tamam teşekkür ederim çok korktum ilk defa böyle bişey dendi bide bende kanama hiç olmadı ultrason da görüldü o tuhafıma gitti kanal da kanama gözüküyor deyince
ZumrutHanim korkmazkevser o kanama icerde emiledebilir kahverengi olarak disari da sizabilir. kirmizi kan gormedikce korkma