Penny08 Merhaba kızlar beta hcg kan testinde 33.25 çıktı sizce yükselir mi oran düşük değil mi ? Henüz doktorala görüşemedim molada olduğu için
Deletedmom_5 Penny08 çok yeni olduğu için olabilir en iyici sonucu almak için iki gün sonra tekrar kan ver yükselip yükselmediğini anlamak için
esratpl Penny08 benim de adetime bi kaç gün varken 36 çıkmıştı 1 hafta sonra 2500 leri görmüştü,artışını takip edin🥰
Penny08 esratpl aslında adetim 5 gün gecikti ama bakalıım umarım doğrudur düşük gibi gelince endişelendim çok🙏🏻
Penny08 esratpl doktor biraz düşük buldu oranı haftaya kontrole gidicem ama sıkıntılı olabilir dedi folikasit ve fitil verdi senin nasıldı kuzum
Ebru2432 Penny08 peki bu süre içinde idrar testi yaotin mi hiç benim de bugun 6. Gun ama dun idrarda negatif cikti
Myworld34 Penny08 aaa bayadır geçiyor o zaman adetiniz benim 6 Haziran olduğu halde ben iki gün önce kan verdim çıkmadı psikolojimi bozdum resmen
Aslihan11 Penny08 Kafana takma çok doktorun ile görüş o sana söyler zaten endişelenmene gerek yok cnm. birşey sorucam sizde belirtiler oldu mu bende şuanda kasık ağrısı var mide yanması akıntım oldu 4-5 gün?
Penny08 Saat 2 gibi gidicem kızlar doktora tekrar bakalım ne diyicek çok teşekkür ederim cevaplarınız için ❤️🙏🏻
Penny08 Aslihan11 benim yoğun akıntım mide yanmam var canım birde arada gaz sancısı gibi sancım oluyo
Arzu_94 Aslihan11 benim adet dönemimde ağrılı olur adet olacakmış gibi karnım ağrıdı ve göğüslerim şişer acırdı aynı o şekilde hissettim hatta adet olacağım sandım ama hamileymişim
69eyma Minikpirincim canım.benim.benm betada 22 diydi doktor demiski bol dinlensin 2 gün sonra yükselirse hamile demişti gerçekten yükseldi şükürler olsun şuan kızımı bekliyorum
Penny08 Myworld34 yeni olabilir canım benimde ilk yaptığım idrarda çıkmamıştı 6 gübn geçmesine rağmen 33 çıktı değer büyük ihtimalle seninde varsa küçüktür
Aslihan11 Penny08 benim de 1 haftadır geçmek bilmeyen bir mide yanmam sağ kasığımda ağrı göbişimde şişkinlik batma hissi var akıntım 3-4 gün sürdü sadece
Myworld34 Penny08 benim adetin 18. Günü bir gün akşama kadar peçeteye sildikce vişne çürüğü leke geldi sonra o günden beridir adet sancım var ama adet olmuyorum her dakika adet gibi soluk renkli akıntı geliyor ben de artık şüphelendim