Yceren54 27 +3 üm Bır anda yolda duz yururken karnımın sol kısmında kasığımın üstünde iğne batması gibi bir sey yaşadım yavaş yürüyünce gectı kasılmamı oluyor ve sol kasığım ağrıyor genelde
Deletedmom_5 Yceren54 kasılma öyle degil canım çocuk toplanıyor toplandığı yerde acı veriyor kasılma öyle oluyo seninki yürümekten falan olmuş olabilir ara ara dinlen
Oykum_pinar38 Yceren54 kasılma bir nevi çocuğun bir yerde toplanması karın sertleşnesi yani senin anlattığın şey farklı büyük ihtimalle senin minik seni uyarmış annecim beni yorma demiş 😊 sağlıklı gebelikler dilerim
MineLule Deletedmom_5 benimki o şekilde oluyor ama ben poposunu filan dayıyor diye düşünüyordum ayrımı nasıl yapacağım?
ysmn_1506 Yceren54 anlık hareket etmiştir kasığına tekme falan gelmiştir eğer hızlı yürüdüysen olur. Bende de olmuştu azıcık dinlen ve çok ayakta durma. geçiyprswmiçini rahatlat 😌 normal bazen ben yatakta dönerken bile anlık oluyo kalıyorum öyle 😌😀
Deletedmom_5 MineLule kasılma olunca çok can yakıyor bi kaç saniye sürüp geciyor ondan anlayabilirsin
Deletedmom_5 MineLule kisiden kisiye degisiyor ama benim ilk zamanlar 3-4 saniye sürüyodu simdi nerdeyse 7-8 saniye sürüyo haftalar arttıkca kasılmada artıyor