efsaneeozgee ah canım benim öyle zor ki çok iyi anlıyorum hele ben bir günde beş kere kustuğumu biliyorum 🤢
çok şükür 14-16 haftalarda azalıyor ya da tamamen bitiyor. Ben 14. Haftaya girdim sadece sabah aç karnına bulantım var o da bişeyler yiyince tamamen geçiyor çok şükür.
Şimdi canım mümkün mertebe az az sık sık ye gün içerisinde. Karnın ne kadar aç olursa o kadar miden bulanır ve kusarsın. Bazı hamileler mideleri bulanıyor diye iyice soyutluyorlar kendilerini yiyeceklerden halbuki aç karın daha çok bulanır.
Yağlı, baharatlı yiyeceklerden uzak dur. Meyve, salata, kuruyemiş ye. Yani senin mideni rahatlatan yiyecekler ye. Sıcak ve nem de insanın midesini bulandırır. Duş almasan bile bi soğuk su dökün çık. Mideni aç bırakma sakın gün içinde ağzına birşeyler at. Benim en büyük kurtarıcım meyveler olmuştu. Yemek yiyemesem bile meyve yemiştim.
Bir de doktor mide bulantıları için gece içmek için hap falan veriyormuş ama talep etmedim.onun da çok faydasını görenler var. Baktın başa çıkamıyorsun doktoruna anlat bu durumu. Ben başa çıkmıştım az çok