Yagmur_849884 Her yerden araştırdım ama bi sonuca varamadım. Ya bikac gündür göğüslerim söndü diye post atıyordum ama bugün hepten söndü ya iyice korkmaya başladım bebek ile bi ilgisi yoktur di mi 😔
zehranurr Yagmur_849884 bide doktorunuza mesaj atsanız imkanınız varsa. Size daha sağlıklı bilgi verir bence
QOH Yagmur_849884 kaç haftalıksınız? ben ilk 2-3 ayda memelerim o kadar büyümüştü ki şaşırdım sonra indiler.son 1 aydır da şişmeye başladı şu an 26+6 olduk.
rosatue Yagmur_849884 35 haftalığım hala bir iniyor bir şişiyor. Bazı günler acılı bir hassasiyet oluyor bazen olmuyor. Takılmayın 🙂
Aysnn3705 Yagmur_849884 ilkaylar bnmde baya şişti dokununca sızlıyodu ama sonradan indi şuan eski halinde
ZumrutHanim benim hic buyume olmadi zayen kucuklerdi hala kucukler sadece uclari siyahlandi bi de yesil damarlar cikti
QOH Yagmur_849884 o da kişiden kişiye değişiyor olabilir,bebişiniz için endişelendiniz sanırım ama kanama bir şey yoksa merak etmeyin.
[silindi] Yagmur_849884 29 haftaligim canim 2.ci gebeligim cok normal sönmesi 2 kizimdada ayni oldu okadar dik goguse sahiptimki sutyensiz gezerdim cok zaman simdi gogusume bakinca bu benimmi diyorum bebekle bi alakasi yok korkma
bykarakan Yagmur_849884 ilk haftalar ağzıma deyiceklerdi nerdeyse destekli çamaşırla şimdi arada yine öyle oluyor genelde süzme yoğurt torbası gibi 😅😅 29. haftadayım bu arada normal yani telaşlanmayın
[silindi] Yagmur_849884 ha daha cok kucukmus bi bakmissin sisyor bi bakmissin gunlerce iniyor canin bisey istediginde sizliyo sisiyor genellikle hemen yiyorum geri sonuyor 🤣
Elif95Kuzey Yagmur_849884 ilk gbeelik belirtilerinde ve ilk 3 ay öyle güzellerdi ki dik dolgun taş gibi şimdi dolu gibi ama pörsük anane memesine döndü aşağı inik falan kötü yani bebekten değil vücut yapıyor korkma bebeğe bişey olmuyor canım
Sblatc Yagmur_849884 kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama benimde ilk haftalar şişmişti ve ağrı oluyodu 10. Haftadan sonra falan ağrısı azaldı şişkinlik var hala. Ağrı gittiği için inmiş gibi hissediyor olabilir misiniz acaba