Ikincimelek Dun beta hcg 25 ile bebeğimi ogrendim iki gune degerlerine baktir dedi dr. Dusuk ogrenip yukselenler varmidir..bebek smdi nekadrliktir acaba.. kotumu degerim
01rebirth Ikincimelek merhaba bende 23 ile öğrendim çok yeniydi öğrendiğimde şuan en son cuma günü 3900 çıktı çok şükür doktor için çok erken ama kan tahlilini cuma günü tekrar yaptır 48 saat içerisinde en az%60 artması lazım
Asdasfg Ikincimelek bende düşük öğrendim canım 36ydı benimde bir hafta bekledim kadın doğuma gittim kese görünmedi iki hafta daha bekledim gitti tekrar hem kese hem kalp atışı duydum 🤗 herkesin betası farklı oluyor korkma çok yenidir muhtemelden o yüzden tavsiyem biraz bekle direk Kadın doğuma git ultrasonda baksın 🤗
Purpura26 Ikincimelek Ben 17 ile öğrendim. 17 53 185 şeklinde arttı. 10 gün sonra da doktora gittim 2500 değerle keseyi gördüm. Son adet tarihinin ilk gününden hesaplıcaksın
Asdasfg Ikincimelek canım çok erken şuan duyulmaz zaten hiç telaş yapma 9. Haftada bile duyan var kalp atışını 🤗❤️
Ikincimelek Ayy bilmiym cok heycan yaptm,😃😁😍 gzel haberle donelim insallh haber et burdan..kalbini duymak istiyorummmm
Ikincimelek Gittim doktora alttn muayenede gornmedi kan ver dedi kanda cikti iki uc gn sonra yne goruselim dedi ..bakm sabh kan verdm saglik ocagnda..yarn yne gtcem dktora
Ftshn Ikincimelek benim de son adet tarihim 1 haziran. Cumartesi 25 ile öğrendim. Pazartesi 63 oldu çarşamba 129 şimdilik yolunda her şey. Doktorum haftaya salı tekrar baktır sonra keseye geleceğin zamanı söyleyeceğim dedi. Senin de artış önemli canım ilk çıkan değerin ne olduou önemli değil
Ikincimelek Ftshn hayirli olsun insallh seninde saglikla gelsin.. bugn kan verdm yarn cikacak bakm artk insallh artis olur..
Zeyno1934 Benim ilk beta 176 cikti 2 gün sonra verdim tekrar kan 1485 cikti sonraki gün de 44000 çıktı ne güzel bi şey 😊🥰