Skran-3566 Biz yarın 3 aylık oluyoruz doktorumuz innate kullanacağınızı söyledi sizde kullandınız mı folk asiti brakmam lazimmi
rosatue Skran-3566 çeşitli ilaçlar var. Burada birsürü farklı ilaç ismi duyarsınız kafanızı hiç bulandırmayın. Doktorunuza güveniyorsanız onunla devam edin. Folik asiti bıraktırıyorlar multi bir ilaç veriyorlar. İçinde yine folik asit barındırıyor o ilaçlar da. Yalnız kullandığınız ilaçların içinde d vitamini yok ise d vitamininize tahlil ile baktırıp doktorunuza bildirmenizi öneririm
Dilekcnkn Skran-3566 12 haftadan sonra folik asidi bırakıp kan ve balık yağı verdi doktorum 24 haftalığım kan bitti balık var bakalım haftaya gittiğimde kullan diyicek mi yine doktor
havvatolga Ben d vitamini damla seklinde bide demie ilaci ustunde folikasitte yaziyor doktorum verdi folik asiti biraktim
havvatolga Skran-3566 bence doktorunjz ne veriyorsa uyun kafanizda bi soru isareti varsa doktorunuza danisin
Toprak_hira59 Folik asidi yeni biraktik bizde doktorumuz vitamin hapi verdi doguma kadar sadece onu kullanicaz simdilik
MerakliAnne61 12 haftadan sonra folik asit kullanmayi biraktirdi omegali bir multivitamin ve devit sprey arti sabah ac kan ilaci iciyorum haftada 3 gun magnezyum iciyorum hepsi ocean marka
Skran-3566 MerakliAnne61 bunları doktorunuz kan aldktan sonramı verdi yoksa 3 aylık olduktan sonramı verdi
havvatolga Skran-3566 hayir pazartesi gidicem doktorumdan bi tahmin istedim ama soylemedi 12. Haftada bi ay sonra gel net olsun dedi 16. Haftada gitmis olucam sabirsizlaniyorum 😁
Gunelmahmudova 16 haftalik hamileyim, sadece balik yagli bir ilaç yazdi, içinde demir, B vitaminleri filan var, folik asit de var. bir onu kullaniyorum , doktorum bolca meyve tuketmemi sôyledi
poyrazinannesi3547 12 haftalık hamileyim dün braktm folik asiti sağlık ocağına dedm başka bişey vercekmisnz diye 1 ay sonra vercem dedi anlamadım yarın hastane randevum var kadın doğuma sorarm