Slm anneler biz 15 günlük olduk çok şükür şuan kucağımda uyuyo
Gelelim hikayeme çok ayrıntıya girmicem etkilenenler olur diye ama korkulacak yada negatif Bi hikayem yok, burda post açmıştım hatta nişanım mı geldi diye, 14 haziran gündüz nişanım geldi sancım yoktu sadece minik minik Bi ağrı vardı normalde hastahaneye gitmeyeceltim ama kanamam vardı çok geliyordu doktorum çağırdı muayene etti bir sıkıntı yok 2 cm açıklık var dedi yatış yaptı, sancılarım da nst de çıkıyordu ama ben aşırı hissetmiyorum, 5.30 da yatışım olmuştu 2 3 saat sonra sancılarımı hissetmeye başladım, saat 11 oldu ve asıl doğum sancılarım şiddetli Bi şekilde başlamıştı 6 cm açıklık olduktan sonra suyumu patlattılar sudan sonra gelsin sancılar ahey ahey 🤣🤣 biraz hastahaneyi ayağa kaldırmış olabilirim, dediklerimin çoğunu hatırlamıyorum ama şeyi hatırlıyorum ebeme bağırıyodum siz hiç mi üzülmüyorsunuz yardım etsenize diyordum 🤣🤣, suni sancı vermediler kendi sancım yeterliydi, eşim yanımdaydı benim annem evdeydi tek kişi alıyorlardı, neyse böyle devam etti en son 9 cm açıklık vardı ben geliyor artık gidelim diye bağırıyordum ebem geldi indik aşağı ıkın diyoalr Dı ama ben çok yorulmuştum bide bağırıyodum dediler bağırmadan ıkın iyice dedi sonra dediklerini yaptım bir kaç ıkınmaya doğdu oğlum bide oğluşumın başı çok iyi baskı yapıyormuş oda iyi oldu, dikişlerim oldu, 15 haziran 9:08 de doğdu oğlum çok şükür bende topladım eve geldikten 2 3 gün sonra oturup kalkıyordum Allah sizede güzel zorlu olsada bu duyguyu tattırsın Rabbim isteyen herkese versin