SaskinAnne Mucizeveannesi ikili test yaptrmadım detaylı ultrasona gircem ardından şeker yüklemesi var sanırım devamını henüz bilmiyorum
Sevda75 SaskinAnne ebrar ve ikra olcak insallah isimleri. Ben almanyada yasiyorum ayrintili ultrason düsündüyüm sey oluyosa (tam olarak türkcede ne oldunu bilmiyorum) eyer ben 12-13 haftada gittim ve 20 haftada gittim
SaskinAnne Sevda75 ayrıntılı diğer ultrasondan uzun sürüyor tüm organlara bakıyorlar sanırım çoğu 20.haftalarda yapılıyor bende yaptırmadm henüz tam bilemiyorum ama önemli bişey onu anladım
Sevda75 SaskinAnne evet onu yaptirdim ama ben üc kere yaprirdim onu ilk gittimde bebeklerden birinin ensesinde kalinlik vardi ama sonrakilerde temiz cikti cok sükür.
Destina38 33 haftalığım bende tek yumurta 2 kızım olacak Allah’ın izniyle isim Azra ve afra düşünüyoruz kiloları nasıl bebeklerinizin benimkiler biraz küçük
Edamesutbayik SaskinAnne 28+2 haftadayım çift yumurta ikizlerine hamileyim. Erken Doğum riskimiz var. Beklemekteyiz,nefes darlığım felaket mide agrisi,bel agrisi çabası. Merdiven çıkarken mahvoluyorum.
SaskinAnne Edamesutbayik Ben dha 19haftalık ama uzun süre yürüyemiyorum kasıklarım ağrıyo otururken göğüs altımda baskı yatarken rahatsız az Bi yürü merdiven biraz bayır neredeyse nefessiz kalıyorum bide çatlama olmaz inşallah
Edamesutbayik SaskinAnne çatlama olmasını önlemek icin bol bol nemlendirici sür.. duşta mesela duş kremleri var niveanin ben onu kullanıyorum şükür suan birşeyim yok.. o nefessiz kalmak beni en çok zorlayan durum bayır yukarı bırak azıcık yokuş olsun baygınlık geçiriyorum. Yalnızken yola çıkma ve yürüyüş yapma derim.
brlnhrmk 12. haftama girdim bugün çift yumurta ikizleri benimkiler. kızlar sizler cinsiyetleri ne zaman öğrendiniz birde hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız. ikizlerde erken hissedilir mi ilk gebeliğimde kızımı 17 de hissetmeye başlamıştım. bunda farklı mi olur meraktayim
brlnhrmk Dykdyk ikiz diye heves etmiştim belki iki tane daha güçlü olur diye 🤣 beklemim daha o zaman var daha
SaskinAnne brlnhrmk Benim ilk gebeliğim İnternette biraz baktım normalde 20den sonra diyordun ilklerde siz erken hissetmişsniz ilkini yada gaz veya mide hareketleriyle karıştırmış olabilirsiniz genelde ikiz değil de ilklerde geç hissedilirmiş baya okumuştm hala bekliyorm ilk hissi