Burctn Banugul keşke çıksa canım artık igne olmaktan bıktım ya haa bebegim için katlanmak zorundayım ama igne saatim geldiginde şekilden şekile giriyorum ya 😣😣😀
serapinci Banugul limonata ve sarımsak iyi geliyor kanı sulandırıyor pıhtılaşma azalıyor ama pıhtılaşmanın geçmesi için doğal bir çözüm yok maalesef
Handeee Banugul ceviz limon kara dut kiraz bunlar kanı sulandıriyor hatta biyerde okumustum cebiz fayda yenilmesi tavsiye edilmiyor dogumda kan durmasi zor olurmus hamileleğin son aylarında kanın pıhtılasirmis zaten apt inr d dimer hepsinemi baktirdin
Bas Doğal yöntemler hakkında bir bilgim yok ama ilaç olarak corasprin ve clexan iğne veriliyor bende kullanıyorum
maat Banugul Pıhtılaşma genetik ve düşüğe sebep oluyor Allah korusun. Öyle olsa bende dahil birçok insan her gün iğne olmak yerine kilo kilo kiraz yerdik :)
maat Banugul Genetiğinde çıktı mı pıhtılaşma? 31 haftalık baya az kalmış çünkü doğuma. Ben 17 haftalığım. 3.haftadan beri her gün iğne oluyorum
Yonca88 Burctn ben memleketimden uzağım bi eşim var o benden daha panik yine de kendi ellerinize kuvvet geçmiş olsun 😇
Fatma42 Bende de (heterozigot)yani kan pıhtılaşması var doktor genlerinde olduğu için onu asla değiştiremem dedi sadece hamilelikte düşük olmasın diye ilaç kullanman gerek dedi malesef yani çare yok :(