sedaa_aa Ayselina 34 haftalıkken hazırlamıştım iyi ki de öyle yapmışım 37 de doğum yaptım ve 34 ten sonra da çok ağırlaşmıştım zaten 32-34 arası olabilir
Mervee5959 Ayselina 29.haftada hazırladım iyiki de öyle yapmışım koca göbekle eller ayaklar şiş o kadar zor geliyor ki evdeysen hazırla çıkar aradan son haftalar dinlenirsin en azından
Ozlmaydn Ayselina çok son haftalra brakma hem ağırlaşırsın hemde ben 35 te doğurdum allahtan çantam filan herşeyim hazırdı sadece terliklerim eksikti onu da hastanenin ordan almştı eşim 😂
Birpapatya4 34 bitmek üzere hala yok 😅😅😅 evimde tadilat var bitmesini bekledim dün bitti şükür temizledim pisliğini bu hafta yada önümüzdeki hafta çamaşırlarını yıkayıp çantamı hazırlıcam inşallah 😅
Birpapatya4 Ayselina 2 yaşında oğlum var onun peşinde koşarken günler aylar ne zaman bitiyor ben anlamadım valla hi 😅 birde ilk doğumumdan deneyimim ne kadar geç yıkarsan giysiler o kadar az tozlanıyor ve kokusu gitmiyor oğlumda 35 sonu yıkamıştım hastanede misler gibi koktu giysileri
Veralynn Mervee5959 Bencede en mantiklisi. 27 haftaligim bende. 1-2 hafta once aldiklarimi yikadim astim hem ne eksik goreyim dedim. Onlari ütüleyip katlamasi ayirmasi bile asiri yordu beni. Ilerleyen haftalari dusunemiyorum bile hele bu sicakta 🥵