Merve2697 aslen yozgatliyim canim ama dogma buyume viyana 1 bucuk senelik evliyim 1 bucuk senedirde turkiyede yasiyorum. Buranin seylerini bilmiyorum pek hastane olsun su bu yabanci kaliyorum. Tavrimi koya bilsem keske esimden dolayi ses cikarmiyorum o canini skmasin diye. Cok bunaltti ya ilk cocugum sonucda bornoz takimi alcam diyorum ben bayildim falan diyerek yok diyo ben biyerde gordum onu alicam sen alma cok guzeldi diyo yatak besik konusunda singer istiyorum yumusak zeminden daha saglikliymis o okudum her yerde yok ben yünden yapicam bisey alma yorgan yün istemiyorum elyafin ince yorganlarindan oluyo zaten cogunlukla kalin battaniye örterik yok ben yün yapacam sen karisma zibin begeniyorum baska seyler begeniyorum yok sen napacan ben alacam brn begendim busuru cinsiyetini bekliyom diyo asirii canimi skma basladi ya senmi annesisin sanki senmi dogurcan tasiyici anneymisim gibi muamele yapiyo butun ilk heycanimi hevesimi kursagimda birakiyo simdiden hergun gelio duruyo bunaltiyo dogumdan sonra hic gitmez bi sey cikartirir bana sizdedr boylemi yaa anlamiyorum gercekden. Elindrn gelse dogdugu an bana cocugumu vermicek kendi bakacak zaten öyle seylerde diyip duruyo kendi evimedr besik alacam cocuk gelince orda yatar kalir diye bende gerrk yok dedim 1 saatligne oturmaya gelecz onada besige sart degil kalamazsa zaten dedim ben nereye cocugum oraya heleki sut cocugu hic kalamaz bensiz biyerde dedim. Alydan biseyler diyorum anlamiyo kit kadin.