Krdlnn2106 Ben 6+1im bugün ultrason kağıdında crl:0.50 cm yazıyor sizin ultrasonnlarinizda ne yazıyordu acaba normalmi ?
sabirsizmomy Krdlnn2106 crl bebeğin baş ve popo mesafesinin uzunluğunu göstermektedir. Yani bebeğiniz su an 5mm boyunda
kemalim01 Krdlnn2106 kalp atışı duydunuz mu bende 6+0 haftalık gitsem duyar mıyım aslında önümüzdeki hafta gideyim diyorum daha hiç gitmedim doktora
Krdlnn2106 sabirsizmomy yani ilk gebeliğim ve hiç anlamıyorum tecrübelisiniz herhalde teşekkür ederim
Krdlnn2106 kemalim01 evet duydum hatta ben geçen hafta özelde kalp atışı var dediler devlet yok dedi bugün devlette var dedi inşallah sizde duyarsınız
sabirsizmomy Krdlnn2106 0.50cm 5mm’ye eşittir eğer keseyle beraber bebekte görülmüşse bebeğin baş popo mesafesi yani henüz bir mercimek kadar eğer yalnızca kese görülmüşse kese boyudur. Tabii ki normal henüz cok minik bir mercimeğin annesisiniz 🤗
sabirsizmomy Krdlnn2106 benim de ilk gebeliğim 11 haftalığım o günleri atlattım o yüzden biliyorum bir de doktor açıklıyor açıklamadığı yerleri ben soruyorum o şekilde
kemalim01 sabirsizmomy bende ayın 6sına aldım randevu o zaman 7 haftalık olacağız duyarız inş kalp atışını