Kızlar durup dururken mutsuz oluyorum ağlayasım geliyor ilgi bekliyorum ama yok kimsem yok gibi hissediyorum of of of diye diye geziyorum tedavi ile hamileyim sıkıntıdan böyle olacağını bilsem yaptırmazdım diyorum sonra pişman oluyorum biliyorum bebeğimi cok istiyorum olsun diye de çok ağladım şimdi neden mutsuz olur neden böyle düşünür ki insan genel de aksam saatlerinde oluyor mal mal düşünceler geliyor kafama iste böyle olacağını bilsem yaptırmazdım niye evlendim bu adam niye böyle kaynanam 8 aydır gelmiyor ihtiyaç varmi sormuyor annemler daha beşik almadı kendime sıkıntı ediyorum herseyi sabah mutlu uyanıyorum bu seferde ben dün niye öyle mutsuz oldum sıkıntıdan patladım bebeğim etkilediyse ona bisey olduysa diye başlıyorum anlayacağınız kafayi sıyırdım herhalde daha da sıyırmadan doğururum sağlıkla ikimizde iyi bi şekilde Insallah deli gibi bisey oldum boş boş durmaktan bisey yapacağım da gelmiyor kuran okuyordum farkettim ki yeni epeydir onu da bırakmışım 34. Haftadayım bu arada oğlum olacak böyle sıkıntılar bebege zarar verirmi