3MelekAnnesi3 Kızlar 30+3 üm dün gece 1 den beri hastanedeyim kasılma ve hareket azlıgı ile geldim sancım cıktı ciger geliştirici yapıldı sancı durması için hap verildi yatıs verdiler bekliyorum evde 15 aylık oglum var aglamaktan helak oldum dua edin bize sag salim cıkıyım hastaneden
gamzekgnr 3MelekAnnesi3 Allah yardımcınız olsun erkenci kuş biraz daha kalır içerde sağlıkla inşallah 🌸
Sevcan34 3MelekAnnesi3 allah yardımcın olsun kuzum 🥺 bende 30 haftalık oldum bugün pazartesi kasılma ve agrı işe gittim nstde sancım çıkmadı ama kasılmalar yüzünden rahim ağzı kısalma yapmış serum falan taktılar şimdi evdeyim ama yine kasılmalar var allah yardımemtsin bize inş yavrularımız durur bi ay daha😭
Ozge0200 3MelekAnnesi3 bende 32 haftalığım pazartesi yatışım yapıldı sancıdan bizimkide erkenci durdurmaya çalışıyorlar bizede iğne yaptılar bekliyoruz ilaçalarla destek inşallah biraz daha dayanır kızım
Seranad 3MelekAnnesi3 benimde 23. Haftada öyle oldu yattık hastanede durdu çok şükür 31. Haftaya geldik. Kasılma olmasın diye ilaç kullanıyorum o zamandan beri. Allah yardımcınız olsun. Rahatlayın biraz üzüldükçe çok kasılıyor çünkü.
3MelekAnnesi3 Sevcan34 Amin inşallah söyle 35 e kadar gelseler razıyım en azından Bi ihtimal yanımızda kalırlar ya da azıcık kuvöze girer cıkarlar
3MelekAnnesi3 Seranad Allah hepimizin yardımcısı olsun sag salim vaktinde kucagımıza alalım hatta vakitleri dolsun biz gelmiyorlar diye şikayetlenelim😊🤲 Kaç gün yattınız hastanede
Ozge0200 3MelekAnnesi3 evet bugün ilaçları azalttılar sancı durumuna bakmak için tekrar çıkmaya başladı 😔
Seranad Sevcan34 nidicart ilacın ismi. Günde 3 defa alıyorum ama sancım olduğunda 4*2 alıyorum hemen doktorum öyle dedi . Bi sorun isterseniz doktorunuza
Sevcan34 Seranad sordum ama vermedi bana yan etkileri olan bi ilaç zorda kalmadıkça kullanmanı tavsiye etmem dedi endol fitil vermişti onu kullan dedi
Seranad Sevcan34 fitil bende kullandım. Doktor ne dediyse o tabii çok çok geçmiş olsun sağlıkla zamanında gelsinler inşallah 🙏
Ozge0200 3MelekAnnesi3 sizin sancılarda gerileme varmı inşallah durur sizinde çok erken ikimiz içinde
Konul95 Günümüz aynı bende 30+3üm , Allah yardımcınız olsun , inşAllah biraz daha sabrlı olurda annesini biraz daha bekletir 🤲🤲🤲
Seranad 3MelekAnnesi3 bugün gittik doktora suyum iyice azalmış maksimum 2 hafta dedi doğuma şimdi 2. Doktora geçicez perinatolağa 31+1 haftalık şuanda. Su az gelişim geriliği başlamış dedi 1448 gr dedi kilosu. Napıcaz şimdi 😔
3MelekAnnesi3 Seranad offf o nerden cıkmıs bide yaa neden azalmıs suyu ki sızıntı mı var mı bebegin mi böbregi az calısıyomus neden oluyomus kilosu iyi ama 31 haftaya göre 1 bucuk kilo cokta geri degil bitanem inşallah o doktor olumlu seyler dee