AyseBilgece Kan testi verdikten sonra pozitif çıkmıştı ama kadın doğuma ilk kez bugün gideceğiz sizce kalp atışı duyulur mu? SATa göre hesaplayınca 5+5 günlük olduğunu düşünüyoruz ama niyeyse ikinci çocuk olmasına rağmen çok heyecanlıyım
cahillesohbetikestim AyseBilgece hiç belli olmuyor canım ben 5+1 de gittim belki keseyi bile göremeyiz derken bizim ufaklık biraz önden gittiği için hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk çok şükür 🤲👶❤
ocak2021 AyseBilgece duyulmaz canım belki görülebilir ama duyulması için çok erken . Benim bebeğimin de 5 haftalıkken atışını gördü doktor ama daha dinletmek doğru olmaz daha küçük ve gönderdiğimiz ses dalgaları büyük dedi o yüzden duymak için ısrar etmedim . Görülmesi dahi yeterlidir.
AyseBilgece gmzns inşallah görürüz ilk oğlumdan önce 2 düşük hikayem var biri kimyasal biri boş gebelikti. Şimdi biraz tedirginim o yüzden
Minigimyolda AyseBilgece benim gttigimde 6+1 di ama 6 haftalık gözüküyordu kalp atışı duymuştuk doktorum bir iki gün önce gelseydin duyamazdk sadece kalp atışının oluştuğunu gorebilirdik demişti kişiden kişiye değişiyor tabi kimi 6. Haftada kimi 8. Haftada duyuyor
AyseBilgece cahillesohbetikestim Gittiğinizde Beta hcg değeriniz kaçtı onla bi bağlantısı var mı acaba?
AyseBilgece ocak2021 ocak2021 Anladım o zaman kalp oluşumu belki gerçekleşiyor ama sesini dinletmiyor
cahillesohbetikestim AyseBilgece ben idrar testinden sonra biraz bekleyip direk muayeneye gittim canım beta hcg baktırmadım hiç o yüzden bilemiyorum kaçtı 😊
Meryemce92 AyseBilgece Bende 2. Hamileliğim aşırı heyecanlıyım ilk gibi 🤣 5 haftalıkken kese göründü 6+1 de kalp atışını duydum 🙏
AyseBilgece Meryemce92 AyseBilgece#16065874 gerçekten çok heyecanlıyım ikinci de o kadar olmuyor diyorlardı ama benim bayağı oldu yani 🤷🏻♀️😂☺️
Meryemce92 AyseBilgece Aynı şekilde valla 😂 sağlıcakla gelsinler. 5 yıl sonra sil baştan yine aynı şeyleri yaşıcam çok tuhaf 🤣