Aminella Arkadaşlar merhaba ikiz bebeğim olacak fakat geçen hafta gittim 6 haftalık dedi doktor dün de gittim yine 6 haftalık dedi iki haftadır aynı haftada neden acaba
Zynpzmr_2 Aminella son adet tarihini karistirmis olabilir doktor bazen bir önceki hastanın bilgileri kalıyor ekranda bana da olmuştu benzeri siz kendinizi daha iyi bilirsiniz burda da yazar zaten
kelebeklerdeniz23 Aminella doktora sorsaydınız keşke canım iki hafta önce de 6 hafta demiştiniz diye. Bir sorun olsaydı söylerdi sanırım
Merveikratanem Aminella bazen öyle olabiliyor ultrason ölçülerine göre değerlendirme yaptıkları için bazen 1 2 hafta sapma veya fazla olabiliyor
Busramehmet Habibe_2543 ilk hamilelelikte tam anlamıyla hareketleri 20-22. Haftada ben 22. Haftamda hissettim açıkcası
kelebeklerdeniz23 Habibe_2543 ben 17-18′de çok minik hissediyordum. 19 20den sonra daha güçlü hissetmeye başladım. İlk gebeliklerde anneler daha geç hissedermiş, ikinci gebeliklerde daha erken hissedilirmiş
Merveikratanem Aminella çok şükür bende iki hafta sonra gidecem geçen hafta 5 haftalıktı bu hafta gittiğim 5+5 ile 5+6 haftalıktı iki hafta sonra nasıl olacak bakalım birde çocuk emziriyorum ben