Deletedmom23234 metehaninannesiii Instagram hesabı paylaşmak yasak değil, numara paylaşmak yasak bildiğim kadarıyla
metehaninannesiii kumsalmomyy Minigimyolda Deletedmom23234 iremgun dlnyny Yeppudaa Kizlar hesabim (kamilbusra_) size zahmet spam atın da daha fazla kimse mağdur olmasin😔
metehaninannesiii Ya arkadaşlar elimde ekran görüntüleri var arkadaşlarımla mesajlastiklarina dair polisler niye el atamıyor bu duruma ya ben daha napicam bilmiyorum 3 arkadaşım mağdur olduğu onlarda daha benim bildiğim yine paylasim yapmışlar arkadaşım ekran görüntüsü attı devlet 1100 tl para veriyor vs o tarzda diye dlnyny iremgun Yeppudaa Minigimyolda kumsalmomyy Deletedmom23234 ocak2021 mavisahinn Portakalgeliyor Alev16 dlnyny Krtalzyn Leylaakcay Ebruliiimm mom073 aybkaslan Mavi87
mavisahinn metehaninannesiii yeni hesap açtuysanız o hesaptan bu kişi beni taklit ediyor diye şikayet edin
ocak2021 metehaninannesiii ınstagram yardımdan şikayet et zaten onlar eski numaraları fln görüyorlar bu şekilde sana yardımcı olurlar . Daha sonrasında da siber suçlara başvuruda bulun mutlaka sana dönüyorlar benimde başıma geldi ama sonrasında biz bu işlemleri yapana kadar hesabı kapatmışlardı
metehaninannesiii ocak2021 kuzum dünden gittim emniyete ama birşey yapamayız dediler benim givi bir çok kişi şikayete gelmiş ama herkese böyle dediler instgarama mail üzerinden mesaj attım ona bile dönüş yapmadılar
Portakalgeliyor metehaninannesiii instagrama haber veriyosun kimlik bilgilerini vs paylaşıyorsun bu ben değilim gibisinden seçenekler var oraya göre ilerle ..
metehaninannesiii Portakalgeliyor nasıl haber verecem canım mail üzerinden mesaj attım dönüş yapmadılar
Portakalgeliyor metehaninannesiii onu tam hatırlamıyorum ama instagram üzerinden şikayet et kısmında mıydı yoksa yardım kısmımı tam hatırlamıyorum biraz kurcalayın :) bende şikayet ettim tanıdığımı taklit ediyor diye ..
metehaninannesiii Arkadaşlar yardımcı olur musunuz ınstagram olan arkadaşlar eski hesabımı şikayet edebilir misiniz