Annesininkuzusu01 Hrygkcshn En çok bilinen ve tavsiye edilenler maden suyu, muz, ceviz, süt, kaşar ve yeşil yapraklı sebzeler
Deletedmom93428 Hrygkcshn kaşar peyniri canım kesinlikle bebeğe kilo aldıran bir yiyecek ve meyve özellikle muz
BusraUras Hrygkcshn protein ağırlıklı beslenmek lazım. Kuzu eti Kaşar peyniri Süt Yumurta Çiğ badem-ceviz-fındık Yeşil yapraklı sebzeler Meyve (en çok Muz)
Hrygkcshn Deletedmom93428 peki benim 3 hafta sonra doktor kontrolüm bunlardan bolca yiyip gitsem bebekte fark olur değil mi 2-3 haftaya
LalinMom BusraUras Kesinlikle çok doğru 🤝 Özellikle kuzu eti/ süt ve süt ürünleri tüketmek müthiş fark ediyor . Sadece Kuzu eti bile haftada 200 gram garantili denendi onaylandı😃
sinembst Kuzum bir bilgim yok ama bence karpuzda aldırıyor 😃 ben karpuz ilk çıktığı andan beri yiyorum çocuğumun kilosu baya yüksek hem de lezzetli ferah meyve ☺️
Deletedmom93428 Hrygkcshn vallaha o kadar bilgim yok ne desem yalan olur ama kaşar peyniri aldırıyor gerçekten ben hep tostun içinde yedim mesela 1 ay boyunca 27. Haftamda 1340 kiloydu oğlum
BusraUras Hrygkcshn bebişler 30.haftalardan sonra hızla kilo almaya başlıyorlar. 30.haftalarındaysanız çok daha kolay fark edilir. Bu beslenme ile hafta da 150-250 gr arası alır bebişiniz
esrvl Hrygkcshn kaşar peyniri, muz, süt, yoğurt, haşlanmış yumurta, ceviz, badem, fındık, antep fıstığı kuruyemişlerden her birinden 4 tane yemen yeterli özellikle gece yenmeli.