Nazliss Kizlar 35. Haftalik gebeyim bu akşam 1.30 da suyum geldi Dr sezeryan diyor sancı yok şuan ama hala su gelmeye devam ediyor 35. Haftada doğuranlar yardımcı olabilir mi yada daha erke
zippirana Nazliss bebegin kilosu ve diğer fonksiyonlari iyiyse hafta olarak yüksek bir risk olmaz inşallah. O haftalarda doğum yapip hiç kuveze girmeyen bebekler bilmiyorum. icinizi ferah tutun Allah’ın izniyle saglikla kavusursunuz
rabialann Nazliss eğer bebeğiniz sağlıklıysa çok şükür diyelim inşAllah hayırlısı olur her ikiniz için de 🤲🏻
2-prensesannesiii Nazliss benimde 36.6 da suyum gelmişti hemen hastaneye gittim suni sancı verdi doktorum neden direk sezeryan diyor ki
Nazliss Birtane2307 doğum oldu kızlar bebişim 2.160 kg 2 saat kuvezde kalsın dediler bizde haber bekliyoruz
Nazliss Birtane2307 iyiyim canım benim çok şükür ağrı sancı tabikide var ama dayanışmayacak gibi değil
Birtane2307 Nazliss durduk yere mi suyun geldi yoksa erken dogum riskin var miydi yada suyun yavas yavas azaliyomuydu bi belirtisi var miydi ayni haftadayiz da merak ettim🙏🏼