zehra33 [silindi] ben de Lina koymayı düşünüyorum☺️ Zor isim Yok yabancı isim yok başka bişi diyip beğenmeyenler oluyor tabi de napim sonuçta bizim hakkımız isim koymak umursamıyorum artık
Sevdemine İlk kızımın adı sevde.. sevgi diyorlar sevda diyorlar.. düzeltiyorum sürekli ☺️ Kim daha inat 🙈 bu bebeğim de kız.. asya ismini koyma kararı almıştık.. eşimin asya adındaki öğrencisi eşime arkadaşlarının ismiyle dalga geçtiğini ona orta asya dediklerini şikayet edip ağlamış.. eşim ismi değiştiriyoruz kızımı ağlatamam dedi.. ☺️☺️ Halen arayıştayız.. nesibe, maide, hesna listemizde.. 😉
[silindi] Sevdemine çok zor ya karar vermek bana da okulda dalga geçerler koyma dediler Hifa isminden vazgeçtim o yüzden
Emel29 [silindi] bizimde 2ayımız kaldı "Efra" koyacaz Allah nasip ederse 😊 Anlamı Allahtan gelen esinti demek sanada fikir olsun 🙂
Hilosko [silindi] sare dusunuyorum bnde saf temiz manasinda hz ibrahim peygamberin esinin adiymis sizce nasl
[silindi] Hilosko çok güzel bende sara düşünmüştüm sare yle aynı anlamı taşıyor bence koyun çok güzel😍🤗