Ali_asaf Kızlaaaarrrr 🥰🥰 Çok sıcak ve ben bir an önce doğurmak istiyorum daralıyorummm ev bana dar geliyor daaar sizler n’aptınız bakayım?? son 3 hafta benim herkes haftasını da yazsııın bakayım❤️❤️❤️
Nuray11 Ali_asaf 37 haftalığım ve geceleri sıcaktan uyuyamaz oldum uyanınca su gibi oluyorum resmen doğurmak istiyorum artık☺
Mltm88 Ali_asaf Öyle aslında ama 3.olmasına rağmen sabırsızlanıyoruz😍 Heyecan hiç azalmıyo gerçekten🌹🌹
Ali_asaf Haticetalan ayyy aynı mı doğurucazzz kıııız ben 36+5 yarından sonra 37 olucam tam😍😍, sen peki??
Ali_asaf Mltm88 ooo çok genç evlenmişsin o zaman bizde nerde 2-3. Çocuk ahh ahhh🤣 yaa hepsinin yeri ayrıdır hepsinde ayrı heyecan 💙💙
Nuray11 Ali_asaf 37 haftalığım ve geceleri sıcaktan uyuyamaz oldum uyanınca su gibi oluyorum resmen doğurmak istiyorum artık☺
Mltm88 Ali_asaf Olur olur inşallah hepsinin yeri ayrı..Benim kızlar biri 8 diğeri 10 yaşında..uzun ara vermişiz şimdi bunu ilk bebek gibi bekliyoruz 😍 sizin yaş kaç
Alpays_Mommy Ali_asaf benim oğlumun gelmeye niyeti yok galiba 🙄 bugün 40+4 olduk hala tık yok 🙄 çok sıkıldım 😬 insallah sizin bebişiniz sizi fazla bekletmez 😊
Gozdeku Alpays_Mommy ben de 39+2 yim. Stres yapmaya başladım anlamsız 🥺 zaten bi de sıcak 😂 bu ay doğan bebekler hep nazlı 😅💖
Ali_asaf Nuray11 bana da diyorki doktor haftaya gel diğer hafta da geleceksin falan filan sıkıldım vallahi sadece muayene parası 1000 ödedik hala gidiyoruz birşey yok 🤦🏽♀️